Happy52 purplemallow28 banada aynı ilacı kadın doğumcum yazdı. Haftaya tekrar kan vericem. Siz verdiniz mi düştü mü değeriniz acaba?
umran__ Cagla1750 bende de var 33+5 iz gebeliğim boyunca kullandım ve her ay takibini yaptı dr um. Gebelikte çok önemli tsh. Kesinlikle takibinin iyi yapılması lazım.
Ireemkcn Cagla1750 Benimde yüksek çıktı 15 haftalik hamileyim dogurana kadar levotiron 25 mg en düşük dozda kullaniyorum 😇
Evin45 Benimde yüksekti şuan 29+2 haftalık hamileyim her gün düzenli ilaç kullanıyorum doktor hamileliğin boyunca kullanacaksın dedi
Zehrammmmmmmm Furkan-Rukiye35 ya geçmiş olsun bitanem. İlaca devam etmezsen ne gibi problemler olur Dr. Bilgi verdi mi kuzum
Kevserkalender92 Cagla1750 Korkmanı gerektiricek bir durum değil. Gebe kalmadan 4,5 du. İlaca başladım gebe kaldım 2,5 du bu ayda 1,5 düşmüş.4 aylık oldum çok şükür Düzenli doktoruna git ihmal etme hiç bir sorun olmaz 🙏
durumoms2 Cagla1750 benim hep vardı ama gebelikte değerler arttığı için ilacimin dozunu da artırdılar. Mutlaka kullanın ilaçları ihmal etmeyin 🙏☺️
Seymabas Ben 2. Ayımdan beri tiroid ilacı kullanıyorum doğuma çok az kaldı kötü bir durum değil %80 hamile kullanıyor zaten
Night Cagla1750 Evet bende başından beri tiroid hapı kullanıyorum levotiron 50 mg şuan 34. Haftamdayım değerim iyi 2,6 civarı kullanmaya devam ediyprum, ilk başta ölçtürdüğümde 3,9 çıkmıştı hamile olduğumu öğrendiğimde
Umayaden Cagla1750 benim de yüksek çıktı bnm ilaç kullanıyorum şuan 21+5. Bi sıkıntı yok düzeldi değerler ama ilacı kullanmazsam tekrar. Yükselir dedi doktor ilaç kullan hiç bişi olmaz Allahin izniyle
Hayalcann1313 Cagla1750 bende yaşadım benımde 6tının üzerındeydı doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedı ve hala kullanıyorum
Bnihal Benim de 3 lerde cikmis kizlar, saglik ocagi sonucuna gore. Doktor dahiliyeye bir gorun dedi sizce ilac baslar mi?
Duygu_-_29 Cagla1750 benimde doğumum 1 agustos geçen hafta normal çıkan değerlerim bugün tekrar yapıldı tsh 4 bucuk cıktı troid hapı yazdı dahiliye yarın doğum doktoruma sorcam bugüne kada bişey yoktu 4 gün için kullanılır mı kararsız kaldım
tuba65_ Furkan-Rukiye35 bnm de troidim yuksekldi bi anda su an bi gozum portlemis disarda yani gercekten dusuruyomu dediginiz ceviz
Furkan-Rukiye35 tuba65_ Canım bende kuzenimden duymuştum onunda değerleri 3 lerdeydi bende denemek istedim ama ilacımı da kullanmıştım hayatım da hiç görmediğim 0 değerine düşmüştü ;) başka bir etken yok o cevizden 2 tane yiyordum bildiğin çerez ilaç değil canım bilmiyoruz etkisini o yüzden de çekiniyor insan ama korkma hatta bak e nabızdan sonuçlarımı gör baya oldu tabi ben onu yediğim zamanki değerim 0 olan ;)
Furkan-Rukiye35 tuba65_ ! Furkan-Rukiye35 Görseli nerden ekleniyor ekran resmî aldım ama ekleyemedim;(
Elmir-2525 Nrnkymc06 benim de yuksek cıktı 7 haftadan sonra. 13 haftanın ıcınde yım medipol de endokrinoloji bolumune uzman doktora gittim. Ikı aydır takipte dusme var dedı ılac vermedi. Herkesin yuksek cıktı gı gibi ılac vermiş. Doktor gebelıgın ilk dort ayından sonra ılac verilmesi gerekir gibi yalan olmasın öyle soyledı.
Nrnkymc06 Elmir-2525 Beni kadın doğumdan gönderdiler endokrinolojiye. Gittiğim gibi direk ilaç yazdılar gönderdiler bu ay gittiğimde de 2 ye düşmüştü ama yine aynı ilaçla devam dedi bıraktırmadı ilacı bilmiyorum.
Hareketvakti Bende 11 haftalık hamileyim ama bir senedir hap kullanıyorum en düşük dozda. Hamilelikle birlikte birden yükseldi farkedemedim bile. 4 ve üzerine çıkmıştı şimdi hapı arttırdım anca 2.80 e düştü ama bugün endokrin profesörü ile görüştüm kendisi gebelikte doktorların gereksiz korkuttuğunu söyledi. Özellikle değerler 10 üzeri olmadan risk oluşmaz dedi hatta benim kadın doğum doktoruma da bildiri yazdı bunu göster diye kendisi bu konuda gebelerin gereksiz şeylerle korkutulduğunu söylüyor yani. Başta bende korktum ama hapa devam et 4ler 5ler olabilir ama hap düşürecek merak etme dedi. Bir de aylık test yaptırmak gerekiyormuş bir kaç haftada bir yapılan testler yanıltıyormuş bende bunları öğrenebildim paylaşmak istedim ☺️
aleynasrgcl01 Cagla1750 bugün kontrolüm vardı 6 haftalık gebeyim kan sonuçlarıma baktı ve değerin 3.84 olduğunu söyledi hemen dahiliyeye yönlendirdi bebeğin beyin gelişimde önemli bi etkenmiş ilaçla düzene bineceğini söyledi. İyi düşünelim iyi olsun:)
Furkan-Rukiye35 aleynasrgcl01 Aynen canım hiç korkmayın ilaçla tedavisi var çok şükür oğlum 7 yaşına girecek zeka yönünden sıkıntısı yok çok şükür hatta sınıfının en küçüğü olmasına rağmen yaşı büyük olanlara oranla performansı daha iyi;) bende ilk gebeliğimde doktor beni de endokrine gönderimce korktum hatta internette okuduklarımı görünce ağlaya ağlaya gittim;) hormonların etkisiyle o da yükseldi sonrada ilaç dozu arttı onunda bi zararı yok gebelikten sonra da devam ederse sorunun ilaca devam edersin stres yapma bacım;) burda o zamanları atlatmış insanlar var ;) benimkis hala devam ediyor canı sağolsun ilaca devam ediyorum;)