Mervedemirctn Burcuu41 ben 6haftada karın ultrasonundan gördüm . Geç döllenme olmuş o haftaya kadar karından gözükmemişti
balkizinbebegii Burcuu41 4+2 de belli belirsiz de olsa kese göründü, 6. Haftada kalp atışını gördük çok şükür 🙏🏻 ama doktorum ilk gittiğimde erken gelmişsin daha çok görünmez dedi bence 4. Haftanın sonuna doğru yada 5 in başımda gidin
nurefsanakbulut Burcuu41 geçen ay adet olmuştum sonunda , bu ay her gün ilişkiye girdik . şuan kanamam var acaba adet mi yerleşme kanamasımı siz ne zaman öğrendiniz
1234nasnnzns nurefsanakbulut canım ben adetimden iki gün önce öğrendim öğrendikten sonra kanamalarım oldu yerleşme kanamasıymış
1erkekkannesiiii Burcuu41 7. haftada gördüm cunku o zaman ilk muayeneydi. İlk düşen gebeliğimde 5. Haftada görmüştüm ama bebeği görmemiştim. Suan ki gebeliğimde kesesi de bebeği de 7 de gördük cok şükür
Dlnsmsek06 Burcuu41 ben 6.haftada görmüştüm ama kesenin gözükmesi beta HCG nın yüksekliğiyle alakası var
Berrin06 Burcuu41 ben hamileliğimi 1,5 aylıkken öğrendim doktora gittigimde kesem oluşmuş öyle demişti az daha gelmeseymişsin çocuk okula gidicekmişt dediydi bana 😅