Asdfggff Burcuu41 ben keseyi görmeye gidemedim plansız bir gebelik olduğu için 6 haftalıkken öğrendim direk gidip kalp atışını duymuştum
3273 Burcuu41 bende bunu merak ediyorum bugün 4+6 olduk yarin 5 olucaz ınsaallah rdvum var merak ediyorum görebilir miyim diye, dun beta değerim 6201,62 çıktı yarına 2 katı olduğunu varsayarsak baya 12 binlerde olur ınsaallah gorebilirim bende 😇
Mervetnl Canancndn bende 6+1 de keseyi gordum bu hafta da kalp atislari icin gidicez 😇 Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🎈
Didemtpky Şuan 7+1. Keseyi 5. Hafta gördük ama 6+5de kalp atışını duyamadık malesef 😕 bu cuma gene çağırdı inşallah bu hafta duyarız 🙏 kalp atışını geç duyan var mı aranızda?
Zynpsel Burcuu41 5 haftalıkken kese göründü bebek görünmedi 8 haftalıkken bebeği görüp kalp atışını dinledik 🤍
Didemtpky Nur-006 teşekkür ederim çok stresli bekleyiş cumaya kadar. İnşallah duyarım bende bu hafta kalp atışını 🙏
Rabia06 Burcuu41 tam senin haftandayken bende ögrendim doktor keseyi gördü bizde şuan 5+4 haftalıgız pazartesi tekrar gitcem kalp atışları için