Gulpembe_10 Allah razı olsun çok teşekkür zaten bana umut olmuştun İkimizde sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻🫶🏻Sadece ağır mide bulantıları geçiriyorum ya onun içinde bildiğin bir yöntem var mı nasıl geçer acaba 🥹
Lenaaaa Gulpembe_10 canım benim de çok mide bulantılarım oluyor. Bulantı yüzünden yemek falan yiyemiyorum hatta kilo vermişim. Bunun için doktoruna söylersen o sana ilaç verir. Ben prilam dr adında bir hap kullanıyorum biraz olsun rahatlattı beni. Doktorunla iletişime geçersen sana ilaç verebilir boşuna o bulantıyı çekme çünkü çok zor biliyorum
Canancndn Hasretsimsek1 onu siz bilemezseniz doktorunuz söyler gittiğinizde ama az çok betadan çıkıyo. Atıyorum 4. Haftada öğrendinz ben çok küçük bi değerle öğrendim geç döllenmeydi. Kimisinin yüksek oluyo binlerde o zaman biraz daha çabuk çıkaniliyo sanırım. Ama boşa stres kaynağı erken gidincede bişey olmuyo zaten ayda 1 çağırıyo yani keseyi görüp garantileyip üzülmüyosun ya göremezsem diye
Hasretsimsek1 Canancndn ben 4+6 da gitmiştim beta 12250 çıktı doktor bebeğin 5 hafta 3 gün dedi Boyle bisey mi
Canancndn Hasretsimsek1 evet canım bence öyle. Benim 4. Haftada 285di öyle düşün. Doktor bana değeri söyleyince geç döllenme belki göremeyiz değerin düşük çıkmış demişti