erenkarakurtt Burcuu41 benim eşime doktor 4 haftalık şuan, şüpheli kese diye not düştü. Tam anlayamadı, bir problem yoktur umarım :/
Dmrcsnm Burcuu41 5. Haftada kese 6. Haftada kese içinde bebek ve kalp atışını duyduk ama doktorum kalp atışını duramazsak endişelenmeyin 9 haftaya kadar yolu var demişti
Sevgiozdemir 6+0 da gittim ilk kez keseyi ve bebeği gördüm ama kalp atışı henüz duyulacak kadar güçlü değil demişti 8. Haftada tekrar gideceğim duyarım inşallah
BusraAnil @"Burcuu41 Burcuu41 Erken haftalarda kese görülse bile hemen kalp atışı duyulmaz ben 7. Haftamda gittim hem kese hemde kalp atışını duydum
Cgdm34 BusraAnil bende de alttan muayenede hem kalp atısını hemde keseyi gorduk canım 5. Haftama daha yenı gırmıstım o zaman 🥰
momandbabe97 4+3de gittik beta hcg 1500dü ama kese görünmedi. 5+2 de kese ve yolk göründü. 6+2 de de bebek göründü kalp atışını da dinledik çok şükür.
Emily37 Burcuu41 5.haftada keseyi 7.haftada minik kalp atışını duyduk kızımın şuan çok şükür 23.haftamız bitti🥰🙏
Firuze_ogl01 btldnz12 ben 8 haftamdayım kalp atışı için çok erken dedi doktorumuz hala dinleyemedik 🥹
Cgdm34 Burcuu41 gıttıgımde 5. Haftaydım canım hem kalp atışlarını duydum hemde keseyi gördük🙏Seninde hayırlı haberlerını alırız ınsallah 🌸