Aynurakaya 11+5gunluk hamileyim ama ultrasonda 5 gün önde gidiyor bebeyim bu durumu yaşayanlar varmı?ilk bebeyim 20gun sonra birdaha gideceyim dahada fazla önde giderse nasıl olucak
hemsireanneeee Aynurakaya ben de 10 haftalık diye gittim 11 haftalık çıkmıştı şimdi ona göre ilerliyor yeğenimde iki hafta önden gidiyor sorun değil böyle şeyler her gittiğinde bir kaç gün değişebilir bir ileri bir geri.. doktor normal sağlıklı diyorsa kafana takma
Mervelinka Aynurakaya Benim de hep haftası önde gitti. Hatta bacak boyu üç hafta önden gidiyordu. Genetikmiş babamız aşırı uzun. Çok şükür bir sorun olmadı. Şimdi kucağımda 🥰
Bunyamin_im Aynurakaya bir sorun yok canim cok normal.2hafta onden ve ya arkadan gitmesi normal kabul ediliyor
Cananyildiz Aynurakaya 5 günün önemi yok canım o haftalarda normal benimkide hep 1 hafta onde gidiyordu . Zaten 2 hafta önde 2 hafta geride normal karşılanıyor diye duymuştum
Aynurakaya @Mervelinka Ay teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı .Allah analı babalı büyütsün canim inşAllah bende sağ salim kucağıma ala bilirim
Aynurakaya @hemsireanneeee çok şükür şuan bi sorun yok dedi doktorum ama önde gitmiş kafama o takılıyor.inşAllah sorunsuz kucağıma alırım
Vera09 Aynurakaya benim en basindan beri bi hafta onden gidiyor suan 28im doktor normal dedi. Iki hafta ileri ve gerilik normal kabul ediliyor canini skma