Misilefe 18.02.2022 tarihinde Torbalı Tınaztepe Hastanesi’nde sezaryen doğum yaptım böyle kötü ve ilgisiz bir hastane olamaz. Giriş yapacağız hemşirelerin hepsi uyuyordu zorla kaldırdık bana kağıt doldurttular nereye ne yazılacağını bilmiyorlar ameliyathaneye girdim anestezi doktoru belden uyuşturma yaparken belin çok kalın bu iğne girmiyor çok zor diye söylene söylene yaptı ameliyathaneye çok rahat girmeme rağmen beni korkuttu uyuşukluk olmayacağını düşündüm ani bir panik atak yaşadım temizlik görevlisi gelip serumumu söktü kalk yürü diyor neyse ayağa kaldırdılar bu seferde geri yatamadım dikişlerim var yatak çok yüksek indirin diyorum bozuk diyorlar hemşire geliyor serumu söküyor diğeri bunu kim söktü diye bize soruyor serum bitiyor hemşire aramaya çıkıyoruz bebeğim emmedi akşama kadar doğru düzgün ilgilenmediler sabak 8.30 doğum yaptım akşam hava karardı bebek aç biz en son eczaneden mama aldık odaya gelip burda mama vardı dediler utanmadan bir tane bebek hemşiresi geldi tırnağında ojeler yarısı çıkık kötü çocuğun ağzına elini sokup durdu bir daha asla gitmem.