Tgba1669 Merhabalar 38 hafta bitmek üzere ben ilk doğumumdan bildiğim kadarıyla hurma yemek yürüyüş merdiven in çık dogumu tetikliyor. Varsa sizin de bildiğiniz yöntemler yardımcı olur musunuz?😍😘
ppapatyaa Tgba1669 bende doyle duydum kuvetin yada legenin icin sicak ilik suyla doldurup icine oturuyolarmis 1 saat falan acilma oluyomus
Babies16 Tgba1669 dr iliski onerdi.bide himt yagi aldirdi.onunla muayne etti.3i dolunca suya katip iciceksin aksamlari.dogumu tetikliyor dedi
Ozlemozlm ppapatyaa bn asiri sick suda bi bucuk sat oturdum ama ne sanci ne bosey acilmada olmadi bu arada 38 hafta 2 gnlugm
Babies16 Cekun istersen dr una danis hint yagini icmeyi dene.bana dr um kendisi soyleid yapcaksin diye.zararli bsiey olsa demezdi ama yinede danisarak sizde deneyebilirsnz
Cekun Babies16 teşekkur ederim canım ama onermicek biliyorum herşeyi akışına bırakmaktan yana ama benim hiç sabrım kalmadı dahi hayırlısı
Babies16 Hint yagina asiri karsi olanlar varda alinan suni sancidan daha mi fazla yan etkileri var acaba. Oyle bakip suni sanciyi arastrdiginda olümlere kadar giden etkileri var.bunalr cok uc seyler dr onermezdi oyle olsaydi dr a danisarak tuketilebilir uygun miktarlarda.