eminegulbalci Bir oğlum var şimdi 14+3teyim cinsiyetini bilmiyorum bu ay sonunda öğreneceğim inşallah 🌸
3prens71 Neslihan5241 aleyküm selam bnde 3. Ogluma hamıleyım nasıpse ınşAllh eylul 10 bnımde dogumum 😍
Ela344 Neslihan5241 8+4 ilk çocuğum Allah nasip ederse 🙏🏻 Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻☺️
Rukiyeoz Neslihan5241 2 yaşında oglum 36 haftalık hamıleyım buda erkek eşim ve ben erkek cocuklarını cok sevıyoruz Rabbımın lütfu demek kı hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤲🥰
ozgeozcan Neslihan5241 bizim şansımız sanırım yoksa benimle birlikte hamile kalan arkadaşlarımın hepsi kız 😀
Neslihan5241 ozgeozcan hiç sorma her kimi duyduysam kız dedi kız kardeşim bile kız doğurdu ama bana nasip değilmiş
Belinay-asel Neslihan5241 yok cnm benimde 2 dusugum oldu belki onlar erkekti kimbilir hayirlisii boyleymis gonul 2 meyvedende tatmak istiyor ama kismet hersy
Yasemin8892 Neslihan5241 sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 4. Gebeliğim oğluma hamileyim 1 kızım var Buda 3.oğlum yolda