Hanımlar çok sukur bana da doğum hikayemi yazmak nasip oldu. İsteğe bağlı spinal sezeryan oldum öncelikle evden cikmadan dus aldim makyaj yaptim oje surdum m3ryem suresini dinleyip hastaneye gectim.sabah yatisi yaptıktan sonra odaya gelip hemşireler beni hazırlamaya başladı sonta ve damar yolu takıldı sontadan çok korkuyordum ama hiç de korkulacak birsey değilmiş hafif yanma oldu o kadar sonra ameliyathane gittik belimden iğne yapıldığı zaman inanın damar yolumu açarken daha çok acıdı korkulacak hiç bir şey yokmus acaba uyuşmuyor mu diye düşünürken ayağımı kipirdatacagim sandım kıpırdamıyordu ben iyice uyustuktan sonra doktorum şimdi seni siliyorum dokunduğumu hissedebilirsin ama asla acı duymayacaksin dedi uyuşuk derime biseyler hafif hafif değiyor gibi hissettim anlamadım hemşireler sorular soruyor beni oyaliyorlardi midem bulandigi icin iğne yaptılar bi an şimdi cekistirme hissedeceksin dedi ama o da öyle korkulacak birsey değildi cekistirme ve bastırma ile bebeğim bir anda karşımda belirdi viyak viyak ağlıyordu o an herseyi unuttum kesinlikle acı ağrı yok bebeğimi temizleyip getireceklerini söylediler 5 dk kadar sonra bebegimi olcup tartip bana getirdiler yanağıma koydular öptüm mis gibi kokuyordu evlat kokusu buymuş demek ki ağlamaya başladım hemşire sagolsun fotoğrafımızı cekti kızımla, eşime gönderdi tabi o da dışarıda ağlamış çünkü evliligimizin 12. Yılında yavrumuza kavuştuk bugün bizim bayramimizdi. Kızıma hamileyken 2 li tarama testinde 37 yaşında olduğum için yas riski çıkmıştı down sendromu olma riski var amniyisentez yapalım dediler zaten kiymayacagim yavruma rabbimden ne gelirse kabulüm dedim eşim de aynısını dedi yaptirmadik çok sukur ki kızım sapasağlam dogdu. İçimi karartmadim hiç. Son 3 haftadır goguslerime ciddi yatırım yaptım her gün lansinoh sürdüm gümüş kapak taktım son bir hafta yulaf çok yedim sut yapiyor diye o mu ise yaradı bilemiyorum ama ilk emzirme anında sütüm geldi lütfen son hafta siz de yulaf yiyin 2 gün once süt gelmeye başladı sutyenim islaniyordu surekli ise yaramış olabilir denemekten zarar gelmez sezeryan olmasına rağmen erken geldi çok şükür bebeğim doydu mamayi kabul etmedi hemen ilk kakasını yaptı çişini yaptı öğlen 12:04 de doğdu kızım akşam 22:00 gibi kakasını yapmıştı hemşire doyuyor dedi çok mutluyum goguslerim yara olmayacakmış gibi duruyor burada çok güzel fikirler edindim ve hepsini uygulamaya çalıştım son hafta süt erken insin diye yulaf tahin helvası tahin pekmez dereotu ve kabak yedim bol bol herkese tavsiye ederim şuan kızım yanimda Rabbım dileyen herkese nasip etsin forumda anne olmak isteyen ve hamile olan tüm kizkardeelerim için de doğum zamanında dua ettim uzun oldu hakkınızı helal edin kalın sağlıcakla…