acemianneee_31 Kızlar Allah İçin çözümü olan var mı 1 haftadır deli oldum mide yanması ve eksiöesinden yemek yemeye korkuyorum artık 38 haftalık olduk deli gibiyim uyku yok Artık
Deletedmom73711 acemianneee_31 Dimdik oturmak ve soğuk su içmek işe yarıyor şu an bende, her defasında farklı bir şey etki ediyor Bazen salatalık bazen sakız bazen ayran😳
Izeld acemianneee_31 aynı bende en başından beri var hiç geçmedi renne çiğneme tablet kullanıyorum günde 2 3 içebilirsiniz dedi doktor naneli şeker gibi onu kullanıyorum rahtladim ama kesin çözüm değil tabi yine mide yanmasi oluyo içince geçiyor
MinnieMouse acemianneee_31 ilk hamileliğimde ben günde 4 tane falan gökkuşağı dondurma yedim sadece o iyi geliyodu bide lansor 😕
Vera09 acemianneee_31 rennie tablet, bazen şurup, soda, sakız, soğuk su.. belki ileriki haftalarda işe yaramaz ama bilmiyorum
acemianneee_31 Deletedmom73711 uyuyamıyorum dik oturunca da ağlayıp duruyorum hele tuvalete gidince asit ağzıma geliuor
oznuroznur07 Gastren duo dıye ılac var bı tatlı kaşığı ıcıyorum anında sanıyesınde gecırıyor . Bılırsınız tatlı şeyler mıgde yanması yapıyor . Cıkolata yıyorum ardından ılacı ıcıyorum bıseyım kalmıyor
Cennet-Kokulum acemianneee_31 Valla az önce aynısını yaşadım ilk defa bu gece oldu salatalık yedim hafifledi biraz sende bir dene istersen 🥴 uyumaya çalışacam şimdi 🙁
Talihimyokbahtimkara acemianneee_31 Soğuk su, şeftali, ayran Benim deneyimlediklerim bunlar kuzum umarım işe yarar 🌸
eylul09__ Ben de 38+5. Artık soda, süt, kefir, yoğurt fayda etmiyor. İlacı da reçetesiz vermiyorlar. Tatlı kaşığının ucu ile karbonat yiyip üzerine soğuk su içtim. Biraz daha iyi geldi. Geçenlerde bir postta görmüştüm.
ilkbebekim Rabiakilif benim 8 haftalıkken başlamıştı, sonra geçti ara ara oluyor ama tabii sizin bahsettiğiniz son haftalarda bebek büyüp mide iyice yukarı çıktığı için mise yanması daha çok oluyor, soğuk bir karpuz ya da iğde deneyebilirsiniz
ilkbebekim acemianneee_31 karpuz, iğde. Her yolu denedim iğde ve karpuz iyi geliyor. İlaç içmek istemediğim için bunları buldum deneyebilirsiniz