Obirgebe Ayy delirecem kızlar 2 tane minnoş kızım var kedi hastasılar hoş bende çok severim kedileri bizimkiler yavru kedi görüyolar sevip onunla oynuyolar ve onlardan pire bulaşıyor benm alerjim var küçük kızımında bacaklarımızda yemediği yer kalmadı ve alerjimiz olduğu için inanılmaz kabardı ve kaşınıyor evi yeni dip köle temizlemiştim 😫😫😫😫 ne yapcam ben yaa yok mu bunun bi çözümü
asuyalin Obirgebe dışardaki kediden pire geçip eve gelme olasılığı çok düşük, acaba evde kendiniz gördünüz mü 🫣 halıları tuzlayın bekletin süpürün, sirkeli suyla dip köşe silin, evde kedi yoksa zaten Konak olmadığından dolayı ölecektir hepsi
Obirgebe Ayda123 sürekli evi süpürüp döküyorum sirkeyle silecem bugünde heryeri ama inşallah çogalmaz 🥺
Obirgebe asuyalin ay ciddi mi inş öyledir dışardaki pire ama kucaklarında geziyor bizim kızların evede kısa bi süreliğine getirdik bacaklarımızı hep yedi 🥺 bide alerjimiz var
asuyalin Obirgebe aynen canım kedi piresiyle insan piresi farklı çünkü, çok acıktığı için yemiştir ama eninde sonunda ölecektir dediğim şeyi yaparsınız haftada iki kere falan silin toz alın 😁 halıları tuzlayın ki yumurta varsa onlarda yansın
Obirgebe asuyalin çok sağol canm benim. Sürekli sil süpür yapıyorum zaten varsa diye eşyalara sararsa diye korkmuştm içim rahatladı sağolasn 🥰