Ayse1608 Merhaba güzel anneler 🙋🏻♀️ Aniden gelişen doğumum☺️Hafta sonu tansiyon ilacına başlamıştım.Bugün çalışamaz raporu almak için devlet hastanesine gittim.Muayene esnasında bebeğimin suyunun azaldığını farketti doktorum.Nst 200 lerde çıktı tansiyonum da 15/10 hemen özeldeki doktorumu aradı durumumu söyledi hemen gelsin demiş.Araba bendeydi annem yanımdaydı eşimi aradı seni almaya geliyoruz diye sakin bir şekilde gittim eşimi aldık ama eşim panikti😁Saat 5 gibi hastaneye vardık doktor ve hemşireler çok acele ediyorlardı bende aksine gayet iyiydim ne sancı ne tansiyon hiç birini hissetmiyorum 🤷♀️Doğumhaneye girince biraz garip oldum anestezi uzmanı ne istediğimi sordu ben Spinal istedim iğnesi felan öyle can yakar şekilde değildi.10 dk da bebeği çıkarıp götürdüler kuveze girecek mi diye sordum direk çok şükür girmedi mide bulantım oldu bir ara birde konuşurken zorlandım nefes almada oksijen verdiler yarım saat sonrada ben çıktım.Şimdi odamızdayız. -Sondayı uyuşturunca taktıkar hissettim ama acı yoktu.Çıkarırkende acı olmadı. -Bebeğim emiyor ama hep uyumak istiyor. -ilk ayağa kalkerken ağrım oldu hatta ağladım ama dayanamıyacağımız birşey değil şuan hafif ağrım var. Korkulacak hiçbirşey yokmuş.Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım gerisi önemli değil🙏😘
Betus93 Ayse1608 bnde erken yapcam 😞doktorum heran bekliyoz dedi. Dur bakalim bizimde insallah bebisimiz saglikli sihhatli olur da surecimiz kolay olur insallah. Kac kilo dogdu
Deletedmom15257 Ayse1608 canımım benimmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah paşa tam vaktinde gelmiş 😍😘maşallah
Ayse1608 Betus93 Bizim geçen cumartesine kadar erken doğum olayımız yoktu birden oldu 🤷♀️ Cumartesi 3227 gr idi ama doğduğunda bilmiyorum yarın söyleyecekler .İçini Ferhat tut canım
eljid Deletedmom15257 cnm benimkide bugün geri burundan solunuma takmslr fanustaydı geri alinms küçük olduğu için nefes alıp vermeyi unutuoms ondan dolayi
Deletedmom15257 eljid benimkide arada öyle oluyo uyarı veriyolar cnm solunum almayı unutoyoalr uykuda apne oluyor diyolar inşllah iyi olcak hiç korkma insallhhh
Deletedmom15257 eljid benim.75 ben gün ben ne yapayım bunu hiç sayma.iste saydıkça üzülürsün sabret rabbim yardım ediyo
Ayse1608 ElcnerdgnSağ ol canım darısı sana inşallah🙏 Cumartesi 3227 idi 2-3 hafta öndeydi ama bir geldi küçücük 3000 😁