Merhaba arkadaşlar şükürler olsun doğumum oldu 😊 Tam 41+1 Haftalık doğdu boncuk gözlü kızım , 20 temmuz akşamı sancım vardı ama hafif hafif vuruyordu işlerimi yaptım bir duş aldım biraz sıcak suya oturdum biraz rahatladım uyudum sabah 8 gbi tekrar sancım başladı ve baktım biraz kanama olmuş sonra bekledim çok bi sancım yok hafif hafif vuruyordu bi yandan ahududu yaprağının çayı içiyordum açılmam olsun diye yürüyüş yaptım öğleden sonra 3 buçuk gbi hastaneye gittim muayne oldum hiç açılmam olmamış nst bağladılar bebeğin kalp atışları yüksek çıktığı için 3 kere serumla birlikte nst çektiler yinede nst bozuk çıkınca yatış yapıldı açılmam yok ama az sancım var doktor dedi sana yurt dışından bir ilaç geliyormuş ondan vericez bu şeklde ilerlicez dedi tekrar muayne edildi ve ilaç verildi böyle plastik gbi birşey yerleştirdiler alttan ama cidden çok sancı veriyor perşembe gecesi sancıyı çektim ama çok zordu ikinci doğumum ama canım çok yandı ve ve sadece 3 cm açılma olmuş ben tuvalete kalkmak istedim izin vermediler ısrar edince kalktım ilaç düştü cuma sabahı olmuştu artık ilaç düştükten snra hemen doğumum oldu şükür kızım 22 Temmuz 9:32 de kollarımdaydı herşey güzeldi emzirdim kokladım canım kızımı çok hızlı nefes alıp veriyordu doktora söyledik ve kontrol ettiler acil yatış yapması gerek dediler nabzı çok hızlıydı şuan yenidoğan yoğun bakımında çarşamba günü taburcu olacak inşaAllah dualarınızı bekliyorum 🤲