Mssima Merhaba.Yarın randevum var .Kese çok küçük olarak gözükmüştü on gün önce.Çok heycanlıyım. Sizde durumlar ne?
Mombabyyy Mssima ben 7+3 ün canım 6+4 te görmüştüm bebeğimi bugün bende sol kasık ağrısı ve alt karın ağrısı var anlam veremedim 😞 sende durumlar nasıl
Mssima Mombabyyy Kasık ağrısı bende de fazlaca var.İdrara sıkışıklık varmış gibi de sürekli ağrı var.Ama normal oldugunu söylüyorlar .
Mombabyyy Cisoa valla bilmiyorum canım ilk gebeliğimde kanamam oldu bebeğimin kalp atışı durdu tam anlayamadım gebelik nasıl bi süreç umarım sıkıntı yoktur 😕
Mssima Mombabyyy Hiç yok. Benim genelde sağa sola dönerken ve aniden ayaga kalkarken cok agrı oluyor kasıklarımda.
Mssima Kızlar kalbim de sürekli sancıyor.Kendimi çok dinliyorum evde hep yalnız oldugumdan.Sizde oluyor mu?
Mombabyyy Mssima bende iştahsızlık kokulardan tiskinme mide bulantısı var , kalp sıkışmasını göğüslerin acımasıyla karıştırmayasın göğüslerde dolgunluk acı hissi oluşuyo çünkü
Mssima Mombabyyy Yok bıldıgın kalbim şıkışıyor sancıyor. Mide sorunları malesef bazılarında doğuma kadar olurken bazılarında geçiyormuş bi süre sonra Umarım senin de geçer.
Mombabyyy Mssima acaba ritim bozukluğun mu var ki canım bi kardiyolağa gözük benimde öyleydi gebeliğin ilk 4 haftasında doktora gittim hiç bi sıkıntı yok dedi nefes daralması yaşamıştım zannedersem hormon değişikliği yüzünden öyle oldu
Mssima Mombabyyy Tüp bebek süreci yaşadığından fazla stresli ve genelde de hareketsiz geçti günlerim.Üstüne bi de hormon değişikliği olunca böyle oldu.