Mervedez159 Arkadaslar vajınamın idrar deliğinin yanında gibi biyerde şişlik gördüm nezamandır var blmıyorum yenı fark ettm normalmıdır 30 haftalık hamıleyım
Semrasular Mervedez159 canım bendede vardı varis çıktı çatı ağrısı yapıyormu hareketini engelliyormu yani. Doktoruna söyle doğum İÇİN önemli bi mevzu ben normal yapamıyorum mesela sezeryan tarihi verdi doktoru
Beyel Mervedez159 aynisi bendede var sag tarafimda sadece varis cnm o bende sordum dogum sonrasi geciyomus. Aşırı agri sanci yapiyo bende yürümemi bile engelliyo varis çorabı yazdir giy birazda olsa faydasi oluyo
Mervedez159 Semrasular zaten be zorunlu sezeryan olucam ama normal dogumu engellemekten baska bı zararı varmıdır
yigitinannesiiiii Mervedez159 canım damarın şişmiş gibi oluyor nasıl anlatılır ki benim vajina kısmında yok ama bacaklarımda var mesela vajinamdada çıkıcak diye çok korkuyorum normal doğuma engel çünkü umarım varis değildir sendeki doktoruna göstersen en iyisi
FiruzeAlagoz1207 Mervedez159 bartholin kisti olabilir mi internetten görseline bakıp sonra kendinle karsilastirabilirsin