Kubraa033 Kızlar biri 7 haftalık diğeri 6 haftalık ikizlerime hamileyim doktor diğeri ona göre çok küçük dedi çok şüküt kalp atışını duydum onunda ilerlemesi için bide toplu kilolu olsunlar istiyorum neler bebeğe kilo aldırır
Sleepless_Mother Kubraa033 kuru yemisler özellikle kaşar peyniri süt ve süt ürünleri et vs ♥️ sağlıkla al kucağına inşallah canım 🤲
yigitinannesiiiii Kubraa033 şuan bebişler daha yediğiniz şeylerden beslenmezler ama siz kendi beslenmenize dikkat ederseniz onlarında ilerlemesi o kadar güzel olur bebişler sizden beslenmeye başladığında daha dikkat edersiniz kilo aldıran besinlere şuan kendinize bebekler kilo alsın diye aşırı bi yükleme yapıp kendiniz kilo almayın derim 😊😊
Gamzesaa Kubraa033 haşlanmıs yumurta, ceviz, bol sebze meyve ama aradaki fark hemen kapanıyor hatta küçük olan büyüğü geçiyor bile
Sleepless_Mother Kubraa033 ewet canım aldırıyor maalesef bende çok seviyorum ama yiyemiom bu hamilelikte tiksindim 😑
Gamzesaa Kubraa033 yok normal beslenmiştim ben açıkçası zaten iştahlı bi insanım bulantı da yaşamadığım icin herseyi yedim
Gamzesaa Kubraa033 evet ikizler çift yumurta ikizi aralarında 5 gun vardı şu an küçük olan büyük olandan 300 gram fazla 🙈
Kubraa033 Gamzesaa ya maşallah benmkiler de öyle çift yumurta ikizi doktor aralarında 1 hafta var dedi kaç haftalıksınz
Zehragniken Kubraa033 kiloyu düşünmen için haftan çok erken canım. Ama tabi ki sağlıklı beslenmen senin ve bebişlerin için çok önemli 🥰
Eslem_1 Kilo aldıran bir çok şeyi tükettim hiç de kilo almadı kendi adıma artık hiç inanmıyorum böyle şeylere yeniden hamile olsam asla yiyeceğim diye kasmazdım herhalde 😀onu ye bunu ye derken kilo alan tek kişi ben oldum 😂