yuzonikidere Merhaba arkadaşlar, bugün çatı muayenesi oldum. Doktorum üst kemiğimin biraz basık olduğunu ama normal doğuma engel herhangi bir durumun olmadığını söyledi. Bu şekilde olup normal doğum yapan var mı ??
Kartaaneesiii yuzonikidere canım o basık olmasının bile elbet derecesi vardır diye düşünüyorum bana da basık dedi bebek geçemez omzu takılır dedi. 4 gün önce spinal sezaryen ile doğum yaptım
Gulsumcavdar yuzonikidere bende çarşamba ya ds Perşembe olucam çok zor diyolar sizin nasıldı acaba dedikleri kadar var mı
yuzonikidere Kartaaneesiii bana da haber üst kemik basık ama yan kemikler normal, normal doğuma engel bir durum yok dedi ama içim yine de huzursuz oldu biraz araştırdım tam bulamadan da çatı darlığı anlamına geliyor yazıyor. Bu durumu yaşayan var mı merak ediyorum 😔
yuzonikidere Gulsumcavdar Hayır asla anlatıldığı gibi değil, hissetmiyorsunuz. İlişki sırasındaki ilk girişten bile hafif.
Gulsumcavdar yuzonikidere Kuzenim oldu geçen resmen ölümdü çok zor diyo gerçekten çok korktum ya içimi rahatlattın teşekkür ederim ☺️
yuzonikidere Gulsumcavdar Kesinlikle rahat ol. İlişki de kendini kasmıyorsan canın acımıyorsa bunda da öyle 🤗 rahat olsun için
Aselnurum Beni başka şikayetten gittiğim hastanede aniden yaptı 33-34 haftaya girerken aniden yapınca canım yanmıştı parmak bide
yuzonikidere Aselnurum bilmiyorum doktor farkı olabilir. Ben hiç hissetmedim. Bugün bir arkadaşımın da vardı çatı muayenesi o da korktuğum gibi değildi hissetmedim dedi. Bence biraz abartılıyor. Tabi ağrı acı eşiğine de bağlı olabilir ama çatı muayesine başlamadan önce doktorum da rahat ol halk arasında anlatılan gibi bir şey değil dedi o sırada da muayenem bitti yani ben anlamadım bile.
Tueaksy Şu çatı muaynesiyle ilgili okadar kötü şeyler yaziliyo ki .bence çok yanlış yazılması lazım herkesin vücudu bir değil afedersiniz vajinası bir değil yani kimisinin ağır geçer kimisinin kolay geçer. Böyle olumsuz olumsuz yazılması beni çok rahatsız ediyo ve eminim birçok anne adayini rahatsız ediyodur. Bende 36 haftami bitirdim daha yapmadılar çatı muaynesi. Birde öyle durumlarda kendinizi kasmayin rahatlayın relax olun kastiginiz zaman zaten canınız yanar .