Kelebegimm Hayırlı geceler anneler, anne olacak olanlar..😊 36+2 haftalık oldu oğlum. Bugün hiç olmadığı kadar sancım oldu. Şimdiye kadar da çok nadir ve hemen geçen kasılmalar oluyodu. Bugün bi tuhafım. Ateş basıyor karnım da acı hissi gibi bseyler var. Belim falan derken bi korku bi heyecan..🙈 aslında hemen kavuşmak istiyorum oğluma zaman geçmiyor. Bi yanımda ürküyor tabi elimde değil. Sizce belirtiler neye işaret? Çok heyecan yapmamalı mıyım acaba😅
Adhnsema Kelebegimm bu haftalarda yalancı sancıların olması çok normal demişti doktorum heyecan yapmanıza gerek yok 😊 Doğum belirtisi olarak nişan yada su gelmesi olurdu heralde
Maviss35 Kelebegimm bende 36+2 yim aynı senin dediğin gibiydim hatta daha elbiselerini ütülememiştim bebeğin bu gece doğurcam heralde diyordum korkudan hemen kalktım bütün elbiselerini ütüledim çantamı hazırladım😅
Kelebegimm Adhnsema öyle mi diyorsunuz 😏 hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı ve istedikleri zaman gelsinler insAllah😍
Betus93 Adhnsema su dogum aninda bile gelebilir nisanla birlikte. Bu kesin dogum belirtisi degil. Kasilma ve sanci girmesiyle cogu kisi gidiyor hastaneye. Bu belirtiler daha belirgin
Kelebegimm Maviss35 ben de son bikac bsey kalmıştı. Terlik yelek ped vs. Ha koydum ha koyucam derken zaman geçiyordu. Sancılar sağolsun her şey eksiksiz hazır paşamızın keyfi gelirse şimdi bile gidebilirim doğuma 🤗🤗
Kelebegimm Betus93 düzenli sancı doğum belirtisiymiş sanırım. Dediginiz gibi. Suyun gelmesini beklemek mantıklı değil. Çünkü farkında olmayıp suyu azaldığı için bebeği tehlikeye girenlerde var..
Maviss35 Kelebegimm ben zaten hiiç 40 ı görcekmişim gibi hissetmiyorum haftaya doğurcam sanki 😂 rüyalarımda bile görür oldum arrtık hep 37 de doğuruyorum 😅
Kelebegimm Maviss35 bendee😅😅 Hayırlı olsun ama görmek de istemiyorum miyon tipliyim bebek büyüdükçe doğum zorlaşır ben onu kollarımda büyütürüm psikolojisi var 😍😁😁 bende rüya görüyordum. Düşündüğüm için rüyama geliyor diye diye kendimi alıştırdım
Ygmr0334 Bende 36+1 im kızım sakın kalmaya çalışıyorum doğ bi an once kizim demistim inaninki hep diyorum eşime yaşadığımı yaşasan ölürdün herhalde diye yalanci sancilar bile yeter artik dedirtiyor yarin kontrol var sag böbreğmde buyume var kizlar dua edin
Kelebegimm Ygmr0334 Allah sağlık versin sizede bebeginizede.. Evet yalancı sanci bile heyecan veriyor 37 de doğum için erken denilecek bi tarih değil en nihayetinde 😊
Ygmr0334 Aynen biz yani sizlerle beraber beklemedeyiz umarım sagliklica bebislerimizi alırız kucagimiza