Izellll Göğüs kafesimin orda 2 3 defa pıt pıt hıçkırık geldi bebekten olmuş olabilir mi 19 haftalık hamileyim
sunset_momy Izellll canım henüz onun için çok erken değilmi ya ben bile hıçkırığı 33. Haftada zor hissettim kimisi hiç hissetmiyor.
Gizemmay Izellll Bebek anne karnında hıçkırıyor evet ama o haftada hareketleri bile yeni anlaşılıyor. Ben 25. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım
Bdncrr Izellll canım çok yukarıda hissetmişsin zaten bahsettiğin şeyi bebek o kadar yukarıda değil ki daha yeni göbek deliğine yaklaşıyor
Izellll Gizemmay çok değişik geldi hiklama oluyor ama ben yapmıyorum çok değişik oldu 3 defa oldu sonra kalktim
Pnrklk Izellll yok canim pit pit yapiyo bende 19 haftaligim pit pit yapiyo surekli daha cok olmaya basladi yani kesin bebek diyorum ben onceden senin gibi dusunuyorum cunku arada bir oluyordu dun gece bi yattim pit pit atti hep 1-2 dk aralikla😂
Tubifora Izellll 25 haftalik hamileyim ve hickirdiginda anlayabiliyorum pespese ayni hareketi yapiyor
Deletedmom_12 Izellll onu hissetmen icin cok erken O.bebegin Hareketleridir kiii Hareketleri bile guclu degildirr coook kucukkk
sunset_momy yigitinannesiiiii al benden de o kadar 🤣 kalp atışı gibiydi ama biraz uzun sürdü hatta eşim diyo kalk yürü hastaneye gidelim felan diyo yataktan kaldırdı beni 😁 hareket değil farklı bir kalp atışı gibiydi endişelendik umarım o hıçkırıktır 🤷🏻♀️😁
yigitinannesiiiii Izellll hıçkırığı geçtim bebeğinizi göğüs kafesinin orda hisstmeniz için biraz erken bebek daha yeni yeni göbeğinizin üst kısımlarına çıkıyor yani ben 27. Haftamdayım 28 olucam daha heni yeni göğüs kafesimin yakınında hissediyorum
yigitinannesiiiii sunset_momy bende burdaki arkadaşlar anlatınca anladım hıçkırık olduğunu aralıksız hareket etme gibi bişey tekme desen tekme değil 🥰🥰
Cigdemm1 sunset_momy benimde 32+5 im önceden kısa sürüyordu ama şimdi mesela hala devam ediyor 5 10 dakka boyunca ritmik olarak kalp atışı hissediyorum bariz bir şekilde bazen 5 saniyelik duruyor sonra devam ediyor hıçkırık bu kadar uzun süreli olur mu