Cnslrsln izobellaaa-_- bende 29un içindeyim ve resmen 10 gün sonra tek haftalara düşücem üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama tek bildiğim şey hamilelik çooook zoor yüce mevlam artık isteyene versin 😁
izobellaaa-_- Cnslrsln ben hiö zorluk çekmedim canım anlamadım bile ama .30 dan sonra gör gör dedikçe merak ediyorum nasıl bi 30 olacak 😂
izobellaaa-_- Fundatercuman sorma dün gece 30 un ilk gününden bacak kasılmasından uyandım ilk günden 😀😂
Minisssko mucizem__ 25ten beri çekiyorum o vajina kemiğinin acısını. Sağımda benimde. Geceleri dönemiyorum acıdan. Şuan 30.haftamdayım geçmicek dedi doktor doğuma kadar 😢😢
Cnslrsln izobellaaa-_- ay o tip insanlarada ayar oluyorum bak mesela sen şu ana kadar hiç zorluk çekmemişsin ama ben çok zorlandım belki 30dan sonrada çekmeyeceksin hiç zorluk ki inşallah da bir çırpıda geçiverir zamanın. Yani insanlar mod düşürmede bir numara yok şöyle oluyor yok böyle yediğinden içtiğine her şeye karışıyorlar her şeyi yanlış yaptığımızı düşünüyolar falan ay boşver 😁
izobellaaa-_- Minisssko evet ay inşallah 2 hafta daha dayansın göbeğim düğün var abiye tam oluyor ondan sonra çıkarsa çıksın😂
Oelrlrkmemdmd izobellaaa-_- aynı bende 30 oldum bugünnnnn çok bekledim 30 olmayı bitiyor artık çok şükür
Elvan30 izobellaaa-_- Canım 30 dan sonra zamanın yavaş aktığını söyleyebilirim 😒 Herkesin hamileliği farklı tabi ama benim 30 dan sonra bel sırt ağrım başladı. Ayaklarım ödemden acımaya başladı. Gece uykusuzluklarım başladı😒
izobellaaa-_- Elvan30 benim de dün 30 oldum gece uykudan uyandım bacaklarımın arkası çekildi ilk günden dedim acaba psikolojik mi😀
Bunyamin_im Bende 30 oldum, bencede zaman hizli geciyor ya😃 Bu arada 1 hafta onden gidiyoruz bu zaman 31 anlaminami geliyor ya? Bilenler varmi? 1 hafta erkenmi dogar??
Elvan30 izobellaaa-_- 30 dan sonra kramplar iki hafta kadar sürdü bende. magnezyum ve kalsiyum vitaminini düzenli kullandığım halde kramp giriyordu. Şimdi kramplar değil ama kuyruk sokum kısmı felaket ağrıyor. Oturup kalkarken dizlerim,kuyruk sokum kısmım çok kötü ağrıyor. Hayat bilgisindeki Mednan gibi yürüyorum yemin ederim😂
Elvanguzel izobellaaa-_- 32+3 hızla geçiyor zaman belkide rahat olduğum içindir tabiki ağrılar oluyor arada ilk iki gebeliğimde de geçmek bilmiyordu Belkide 2 yaşında kızımla ilgilenmekten de anlamıyor olabilirim
Leyla001 mucizem__ bende de öyleydi idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik içiyorum belirtim hiç yok benm