Kevser123sa Bebeğin karın çevresinin10 gün geriden gelmesi ne gibi sonuçlar çıkarır bebek doğunca herhangi bir sıkıntısı sorunu olur mu bu durum hakkında bilgi sahibi olanlar bilgi verebilirler mi çok merak ediyorum
Elyesa Kevser123sa benim oğlum da 2 hafta geç geliyordu doğduktan sonra bi problem yaşamadık inşallah sizin de olmaz
Ecrin41 Kevser123sa arkadaşlar benımde 2 hafta geriden gelıyor karın çevresi 2.500 gram eğer böyle devam ederse 36 yada 37 haftalıkken alacağım dedi bende biraz üzüldüm
Kubra_miray_szr Kevser123sa bende 31 haftalikta gittim bebegimin karin çevresi zayıf ama boyu uzun dedi 1 hafta geriden geliyor diye ama doktorum 1 veya 2 haftada bisey olmaz felan düzenli beslenin tamamlar gününü 🤗🤗çokta kafaya takmayın stres yapıp dahada geriye aktarırsın
Kevser123sa Elyesa kaçıncı haftada doğum yaptınız benim haftam 36 ama ultrasona göre 34+5 doktor haftaya tekrar görüşelim böyle olursa gebeliği sonlandırmak durumunda kalırız gelirken hazırlıklı gel dedi
Elyesa Kevser123sa 40 ı tamamladım ben normal doğum yaptım, her hamilelik bir değil doğsa bile demekki vakti gelmiş diyip kalbini ferah tut zaten kritik haftalarda değil Allah kolaylık versin canım