alisinannesi10 Yüz üstü uyumak ve lazer epilasyon yaptırmak. Özellikle hamileliğin son 3 ayı ağda yapmak çok zor
Ark alisinannesi10 bende lazer yazıldım 2.seanstan sonra hamile kaldım doldurdular emzirme bitince gidicem allahtan sadece özel bölgem çıktı oda son ayima hamileligimin geldi yoksa kafayı yerdim sıcakta bide sürekli ağda zor
Sehrbnon122 Ark 2 L kolayı kana kana içmek istiyorum yaaa ve yüz üstü uyumakkkkkkkkk doya doya gezmek 😢😢😢
Kahvesever Ark En çok özlediğim şeyler; her sabah belli olan rutinim, bacaklarımı kendime cekip uyumak oturmak, bir de sabah kahvesi😌
Meleq Ark hunharca temizlik yapmak istiyorum..bi de doğum korkusu olmadan(erken doğum tehlikemiz vardı) gezmek❤️
Ark Meleq sağlıkla vaktinde gelsin kız o kadar şey içinde temizligimi özledin benim hamilelikte naz yaptığım tek şey
Ozge Ark istediğim herşeyi yemek istiyorum artık. Bir de inşallah hemen zayıflarım da dolaptaki kıyafetlerimi giyebilirim🤭
Ark Ozge yaaa zayiflamayi bende çok istiyorum zayıf hamile kaldım 3 katına çıktım hicbirsey olmuyor almakta istemiyorum bir dünya masraf sonra giymicem belki kendimi fit görmeyi istiyorum bende
Ark Nsrn1 bende hep yüz üstü uyumaya alısiktim derlerdi zorlayacaksın evet öyle oldu 7 ayım uykusuz geçti uyuruz umarım sonrasında 🙏
Barbekusos Rakı balık, tüm diş tedavileri :(, patlayana kadar civalı tüm deniz ürünlerini yemek. İlerde de hamilelik günlerini özler miyiz acaba :)
Lahinnn Miiiii nutella pankek arasına muz cilek 😮💨😮💨 şekerden çikolata yasak kucuk ucundan yesem de sıkıntı off
Ark Lahinnn evet tatlı aşırı kilo yapıyor normalde yerdim yapmazdı hamilelikte meyve ve tatlı yasaklandı banada
Miiiii Lahinnn banada yasak zaten ufacik kacamak.yapsam.ertesi gun ayaklarim.davul.gibi sisiyo hemen ödem topluyo esime diyorum en buyuk boy nutellayi alcam elime bjrde kasik bitircem hepsini diye cok fena istiyo canim markete gittim sabah zor tuttum kendimi almamk için 😂
Lahinnn Ark kacıncı haftadasın nasıl şekerine dıkkat edıyoraun ben şeker var ama kılo cok almadım 17. Haftamda cıktı hatta benım seker dıkkat edınce bol su ıc. Hareket sıkıntın yoksa hareket et bız 36. Haftaya gırdık bugun
Lahinnn Ark aynen yanında kola of ne gıderdı valla ya ınsan saglıgı gıdınce anlıyor herseyın kıymetini
Ark Nihan6 ufffff pantolon hasretini bende çekiyorum elbiseyle geçiştiriyorum hamileligi masraf yapmamak için az kaldı inşallah kilolarida verince giycez