Beyzossb Zlsbyk bebek baskı yaptığı için böbrek ile idrar torbası arasındaki kanalı sıkıştırıyormus, idrar da böbrekten süzülemediği için böbrekte kalıp böbreği genişletiyormuş benim öyle oldu. 19haftalıkken ameliyat oldum stent takıldı sağ böbreğime. Üroloji doktoruna göründün mü ?
Beyzossb Lahinnn neyse ki son haftalardayız. Ben 19 haftalıkken acillerden çıkamıyordum ve daha çok zaman vardı mecbur taktırdım stenti :(
Lahinnn Beyzossb en ıyısını yapmıssın kuzum kac haftalıktın bebısın kılosu nasıl bobrek bırsey etkılememıs dımı
Beyzossb Lahinnn şuan 36+5 iz. Yok çok şükür kilosu normal en son 3 kilo olmustu geçen hafta gittiğimde 🙏
elifuslu1002 oykubrakpnar posta girmeden başlığı görünce aklıma gelen ilk şey istediğim için değil ama sende görünce kahkaha attım Allahda seni güldürsün valla
oykubrakpnar elifuslu1002 amin bacım hepimiz gülelim inşallah aman genciz isticez de herşey zamanında dogru kişiyle güzel kocamız sonucta.
elifuslu1002 Ark zayıflamak, o eski kıyafetlerimi giymek, yüz üstü yatmak deli gibi sigara içmek çok fazla canım istiyor hamileyim diye içmiyorum üzerimdeki yorgunluktan sicaklanmadan kurtulmak genital bölgemi rahatça temizleye bilmek çok zor oluyor çünkü
elifuslu1002 oykubrakpnar valla sürekli bana kıyamadığını söylüyor canım yanar faln diye şuan son aylardayim artık bırakalım diyor valla ama ben yine dayanamam ona
esmaozdemir76 Ark sağlıklı bı şekilde doğum yapayım şöyle sırt masajina gitmek istiyorum hamama gidip önce güzel bı kese yaptırıp köpüklü masaj filan Allah’ım belimi kutletmeyi o kadar özledim ki anlatamam
Sevgi0478 Ark Ne kadar güzel bekleyişlerimiz var maşallah .Rabbım dileyen herkese bebiş nasip etsin en hayırlısıyla canım
EdaKaraca96 Ark Jean ve dar elbiseler giymeyi çok özledim 🥹ve heralde ilk yapıcam şeyler sucuk sosis falan yemek onları da çok özledim