Ark Benim en çok özlediğim yorulmadan ve sürekli idrarım gelecek korkusu olmadan yürümek dışarı çıkmak son haftalardayim bu yüzden çıkasım gelmiyor hiçbir yere ve kimseye tahammülüm yok🥺😔 sizin neler ?
Vicibici Ark Yüz üstü uyumak, deli gibi koşup spor yapmak, dans etmek, eski kıyafetlerimi giymek bir de yasaklı olan yiyecekleri gönül rahatlığıyla yemek💔
Hulus Ark valla tek istediğim eski 34 beden kıyafetlerimin içine girip fit bir anne olarak kizimla adım adım gezmek istiyorum 🥰 gerci hala hamile pantolonlarim 34 beden alt bedenim yok Allah hep üste vermiş masallah 😂 bide gercekten yüz üstü yatmayı cok ozledim cunku uykuya dalmakta cok güçlük çekiyorum
Ark Bayancorek kız o kadar şey içinde temizlik mi özledin benim hamileligimin en güzel artısı yardımcı tuttuk o yapıyor sonrası yine bana kalabilir 😁
Mutlu-anne1 Bayancorek ay hiç deme nasıl özledim şimdi de ufak ufak yapıyorum ama eskisi gibi olmuyor
Pijamaskeliler oykubrakpnar aha bu ben baştan beri yasak 12 haftaya geldim kayıplar var die yasakladı adamı elimle halletmeye çalışıyorum çok zor oluyor kendi kefiyte ben değil doğana kadar da yapmaz zaten doktor dese bile korkudan 🤣🤣
Ark Vicibici ay bende yasaklı şeyleri yemek istiyorum bide eski fotolara bakıp ne kadar fitmisim diyorum😁
oykubrakpnar Ark valla onlarında yerinde olmak zor ama bizim yerimizde olmaları onlar için daha zordur başları ağrısa ağlıyolar😂
oykubrakpnar Pijamaskeliler siz yasaktan yapamıyosunuz ben aşırı kilo aldım nerdeyse pozisyon alamıyorum tek pozisyonda yapmaktan adam helak oluyo zevk mi alıyo çile mi çekiyo belli değil ay rezil bişey ya 😂😂
Bayancorek Ark temizlik takıntısı olan birisi için başkasının gelip yapması ve benim öylece oturup izlemem çok zorluyor. O yüzden eski halimi özledim. 🤐😔
Ark Hulus bende 34 bedendim bende başından aldım bir Kızımın kıyafetlerine bakıp bir kendi kıyafetine bakıp hasret çekiyorum inşallah hemen veririz ben 14 kilo aldim🤦♀️
Ark Bayancorek valla öyle bir takıntin varsa normal özlemen o zman sağlıkla gelsinler sende kolaylıkla doğur inşallah o günlerinde kavusursun🙏
Ark oykubrakpnar oykubrakpnar orası öyle ama eşim burnumda tütüyor biz hamilelik haberinden sonra tedirgin olduk ilişkiye ara verdik son haftalarda doktorla konuşup beraber olacağız o zamanda nasıl olacak bilmiyorum