EzgiGer Şükürler olsun bizimde dogumumuzu paylaşmamız nasip oldu.sabah 7.30 da yatış işlemlerine başladık.9.10 da ameliyat hanedeydik.oraya girene kadar hiç korkum yoktu ama girince acayip korku başladı.çok soguktu hem soguktan hem korkudan tirtir titriyordum.doktorum belden uyusturmak istedi ama ben korkudan kabul etmedim genel istedim.fakat ayılmam çok zor oldu sanırım doz fazla verilmiş onları duyuyordum fakat hiç bir şekilde konusamıyordum.tükürüğümü yutamıyordum herkes bağırıyordu uyan tükürüğünü yut bogulacaksın artık diye duyuyorum ama yutamıyorum diyemiyorum.oglum nasıl demek istiyorum ama konuşamıyorum.yavaş yavaş açılmaya başladım o kadar çok agrım vardı ki karnım çok agrıyor diye inlemeye başladım sonra oğlumu sordum odada kendine gel yanına gideceğiz dediler.asansörden indik eşim karşıladı oğlumu gördün mü kilosu nasıl kendi nasıl dedim oda da çok güzel dedi kaç kilo dedim 2570 dedi.çok küçük dedim.odaya geldim oğlumu gösterin dedim eşim kucağına almaya korkuyordu ben alamıyorum korkuyorum dedi annesi yanıma getirdi baktım küçücük yavrum çok zayıf sadece ağladım çok küçük minicik bu diye.ama artık 8 yıllık evlat hasretim son bulmuştu yavrum kucagımdaydı onu alınca sanki bütün acılarım geçmişti.rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin.herkes bu evlat sevgisini tatsın inşallah 🤲🤲
esmaozan EzgiGer Allah analı babalı buyutsun gozunuz aydın hasretiniz sona ermiş sizin adiniza cok sevindim 😊
PnarSazakBulut EzgiGer canım GöZün aydın bundan sonrası daha güzel olur umarım sizin için çok küçük demişin kaç haftalık doğdu bebeğin
Firdevs53 Geçmiş olsun canım ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin 😍sezeryan doğumda tam uyutmadılarmı yani duyuyormuydun herşeyi , sadece hiçbirşey hissetmedinmi
EzgiGer Firdevs53 yok tam uyuttular Doğumda hiç birşey duymadım uyandırmaya çalışırken oldu anlattıklarım 🙂
EzgiGer Firdevs53 sezaryen da hiç kolay değilmiş canım bunu anladım 🙂ama tabi herkesinki aynı olacak değil kolay Doğumlarınız olur inşallh