Bukiiiiiiii 38+1’de, Ramazan bayramının ilk günü tansiyonumun 15’lere çıkmasından dolayı hastahaneye yatırıldım. hem de hamileliğim boyunca hiç çıkmamasına rağmen :) Sabaha kadar düşmesini bekledik. Düşmedi :)) Önceki cuma günü normal bekliyoruz demişti doktor oysa ki. 🥲 Sabaha kadar düşmeyince 2. günün sabahında acil sezeryana alındım.
Bende senin gibi hissetmiştim. Hatta belki daha farklı bir sürü duyguya kapılmıştım.
Beni ameliyathane için hazırlamaya geldiklerinde hemen abdest aldım, Yasin okudum Allah kabul etsin.
Besmele ile girdim içeri. Bu arada belden aşağı uyuşturdum ben, vücudumda ki ödemden dolayı 4 iğne yedim. Korkudan komple bayılmadan önce isimli dua ettim ben çocuğu olmayan tanıdıklarıma ve isteyen herkese :) Allah kabul etsin inşaAllah. Uyandığımda da o kokuyu içime çektim, sana şükür Ya Rabbim dedim. Kim hayalini kuruyorsa nasip et dedim. Yaralarımın acıdığı çok zaman oldu ama unuttum. Ben kızımdan başka herkesi, her şeyi unuttum :) Her şey gelip geçiyor, geriye kalan sadece hissetiklerimiz ♥️
Dualarınıza herkesi alın olur mu? Sağlıkla gelsin bebişiniz. Uğur getirsin 🙏🏻🎈