Sevgili anneler merhabalar.. Sanırım 33 veya 34. Haftadayız, benim kasıklarımda ara ara adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor aynı zamanda da bebeğim rahmime baskı yapıyor hissediyorum.. Hareketlerinde belirli bir problem yok ama bir süredir iç çamaşırıma sanki idrar kaçırmışım gibi koca ıslak lekeler görüyorum yani çamaşırım nemleniyor.. Beyaz akıntı gibi değil, bildiğiniz renksiz ıslaklık..
Genital bölgede de sanırım baskıdan kaynaklı değişik bir hissiyat var tarif edemiyorum şuan.. Doktordan aşırı şikayetçiyim, yazdığımda hemen ulaşamıyorum ertesi gün falan dönüş yapıyor.. Acaba sızıntı şeklinde suyum mu geliyor? Bu beni çok tedirgin ediyor, dediğim gibi kendisine hemen her an ulaşamadığımız için bilgilenemiyorum da maalesef..
Daha önce başına gelen oldu mu?
Ayrıca, bebeği taşımakta zorlanmaya başladım, ayaklarım çok şişiyor çok ağrıyor ve kaşınıyor.. Doğum için doktorum verdiği tarihten biraz daha erken olma ihtimalini sorduğumda da kendisinden azar yedim, küveze girer bebek vs dedi anlamsız geriyor beni bu kadın..
Doktor 25 Ağustos’ta alırım ama o süreye kadar kendi gelirse tabi doğum yaparsın dedi, ben 8 Ağustos uygunsa alabilir misiniz dedim çünkü zaten planlı ve zorunlu sezeryan olacak.. Kilomuz şuan 2500 bence küveze girmez ama beni geriyor neden bilmiyorum.. Sorumla beraber içimi de döktüm kusura bakmayın, daha önce böyle ıslaklık vs yaşayan oldu mu? Olduysa bilgilendirirse sevinirim.. Teşekkürler 🙏