ayisigi3 Mercanmarin evet ben de ölçerek planladım odayı sadece alması kaldı haftaya alacağız inşallah
toffeenut ayisigi3 biz temmuzun başında aldık, eylül ortası geldi. Alacağınız şeyler belliyse bence bir gidip sorun teslimat ne zaman diye. Ona göre karar verin, biz öylesine model bakmaya gidip teslimat tarihlerini duyunca ödeme yapıp çıkmıştık😁
Mrv135 ayisigi3 25 de geldi bebek odası. Temizledik aldıklarımı gelişi güzel içine koydum kapaklarını açtım o günden beri havalanıyor. Şuan 32+0 oldum inşallah 33′ e kadar her şeyi bitirip sonra yıkayıp yerleştiricem 35 den sonrasına bir şey kalmasın istiyorum.
minik_koala_ve_annesi ayisigi3 ben ilk etapta ayri oda yapmayacagim bir odadan diger odalar cok uzak telsiz aldim bunda sorun yok ama nasil olsa 2 saatte bir kalkacagim bir kac yasina gelene kadar bizim.odamizda yatacak 😇
[silindi] ayisigi3 27 .haftaya girdim dolabini aldik park besik aldik duvar suslemesi alt degistirme standi ve montessori yatak alicaz hergub fiyatlar artiyor ve daha da agirlastigim icin ben aliyorum✌️