hayalbahcem Seher--12 inşallah vardır sık idrarda genelde pozitif duyuyoruz hayırlısı olsun güzel sonuçlar alın
Seher--12 hayalbahcem insallahhh psikolojik yapmiyorumdur ilk defa böyle oldum inşallah vafdir da dizide sevindiririmmm
Tugcealya Bu belirtiler çok erken ama ilk zamanlar bende hiç bir değişiklik yoktu sadece adet gecikmesinden dolayı bi kere test yaptım oda pozitif çıktı ultrasonla bakıldığında da kese göründü o ağrılar idrar problemi falan 3. aydan itibaren olan sıkıntılar
Seher--12 Tugcealya Tugcealya internette belirtiler yazıyor her bünyede farklı diye genel bı kural gibi ama değişebiliyormus benimde yakınımda hiç birşey hissetmeyenler var
Tugcealya Seher--12 evet canim ben 12. Haftada hissetmeye başladım değişiklikleri tabii herkes de farklıdır Allah gönlünüze göre versin inşallah çıkar
Seher--12 Aminenin_annesi insallahh önümde 2 kişi kaldı çok kalabalık hastanelerrr ilk size yazacagimmm
Aminenin_annesi Seher--12 cok heyecanlı bir bekleyiş 😊 benim de daha önce 2 kimyasalim oldu 2. kimyasalda bende gecenin bir yarısi acilde kan testi beklemiştim 218 çıkmıştı cok heveslenmistim bu sefer sağlıklı gebelik diye ama ne yazik ki 4 gün sonra düştü kendiliginden. pcos var mı sende pcosta oluyor genelde kimyasal
Talihimyokbahtimkara Seher--12 Değerin çok düşükse testte negatif çıkması normal hayırlısı olsun inşallah haber ver bize de🌸
Seher--12 Aminenin_annesi yok bende pcos eşimde varikosel var sadece tedavi görüyor ameliyattan sonra yine artma olmuyor pek