Gulnur33 reflü yatağı en ucuzunu da alsan iş görür, hem anne yanının içinde kullandım hem de anneme kaynanama giderken aldım yanıma bu bebe nerde yatacak derdi olmadı, çalışıyorsan mutlaka göğüs pompası al çalışmıyorsan ihtiyaç durumuna göre doğumdan sonra al hastanelerden de kiralayabiliyorsun diye biliyorum, emzik ucuz bişey al almazsa başka denersin, cam biberon alma çok ağır uyku sersemi bebenin yüzüne düşürcem diye aklım çıktı hep benim, sıcak yerdesin bol müslin al, zıbın al bol bol başta beceremiyorsun bez bağlamayı çok taşma oluyor, tırnak makası olarak kaş makası gibi olanlardan aldım bana daha kolay geldi, bebek arabasında bütçen varsa kabin boy al travelden uzak dur sırf bebek arabımın ağırlığı yüzünden evden çıkasım gelmiyordu, bebek bakım çantası olarak sırt çantası al ya da hali hazırda varsa bir sırt çantan kullan gitsin ben öyle yapıyorum😬, penye battaniye al trikolar kayıyor bebenin üstünden, ficher price ın ana kucağı hediye gelmişti bayağı kullandım vs.. ben de hiç yenidoğan görmemiştim. Kendimi ilkokul 1. sınıfa başlamış gibi hissediyordum😁 ama zamanla sora sora kafanda oturuyor bir şeyler. Bir de naçizane tavsiye her ne alacaksan bir an evvel, bugün aldın aldın yoksa yarın zamlı alırsın