Seda020921 2kizannesiiii bende ocak anesiyım benim doktorum tahminde bulundu ama ben orenmek istemedim 16haftalk olunca tekrar çağırdı bakalm hayırlısı☺️🍋
1Gunes Gzdeee11 bende 8 haftalık hamileyim 12 haftada belli olur dmcisiyeti diyorlar 🤔 net olarak 16 haftamı cinsiyet için
Gzdeee11 2kizannesiiii bizi de 16 da çağrıdı 2. Hamileliğim memlekete değiliz şu an olduğumuz yerde gidiyorum izine gidicez muhtemelen memlekete oluruz kendi doğum yaptığım doktora gidicem belki o zaman bellli olur
2kizannesiiii 1Gunes genellikle 16 haftada net oluyor bize doktor tahmin yaptı ama net birşey diyemedi
Bahardali 1Gunes ilkmoğlumun14 de öğrendim Oğlumu 13 haftalıkken öğrendim. Bu gebelikte perş rand var 11 haftalık olacak ama zannetmiyorum kesin bişey diyebileceğini
Gzdeee11 1Gunes doktor zorladı cinsiyeti göstersin diye ama bebeği bir türlü açmadı bacaklarını bebeğin durduğu pozisyona da bağlı biraz aslında
2kizannesiiii Seda020921 bende dedim söyleyin ama ama kesin değil dedi kime tahmin yaptırdıysam erkek dedi 16. Haftayı iple çekiyorum
Gzdeee11 Seda020921 ilk hamileliğim 37+5 te sezeryan olmuştu bunda nolur bilemiyorum en fazla 38 e kadar bekletir diye düşünüyorum
1Gunes Bahardali aa bak evet böyle bisey duydum ben görümcem kızının olacağını 12 haftada öğrenmiş şimdi 11 haftalık hamile yine 12 haftada öğrenirim kesin dedi bilemedim yani doktordan doktora fark ediyormu acaba
2kizannesiiii Seda020921 ben kızımda yaptım bunda da kendim öğrenip millete parti yapıcam 😂😂😂 kocam dayanamam biz öğrenelim dedi
Bahardali 1Gunes kız için hele 11 hafta baya erken erkekte daha net belli oluyor pipi. Birde bazı doktorlar nuba göre tahmin yapıyorlar.