minnakannesi38 22 haftalik hamişler bebişlernizn hareketi Nasıl ? Benim ogluş Maşşallah kıpır kıpır😍😚😂
DilekY35 minnakannesi38 21+3 olduk kıpır kıpır kızım maşallah özellikle geceleri uyutmuyor bu ara uykusuzum 😀
Bskrt minnakannesi38 bende 17de hissetmeye başladm şuan 21im Bugn vurduğunda dışardan da görülmeye başladı ☺️☺️ Kız bebek benmde özellikle yatınca ve yemekten sonra çok hareketlş
Miss minnakannesi38 ya benim oğlan da öyle 20+2 olduk ya sanki daha kuvvetlendi dönüşleri falan takla.mi atiyo aniden kapıyorsa karnım da bisey çekilişi sanki o an çok tarifsiz bi duygu💜ama bazende vajina da hissediyorum hareketler canım sıkılıyo 😒
Nrdn Ben 25+3 teyim çok hareketli maşallah hiç durmuyor iyi bişey mi bu bilemedim.kızım hiç böyle değildi
gevezeyazar1 [bilinmeyen] ben 16 haftalık hamileyim geçen haftadan beri pıt pıt atıyo ama her gün değil arada
minnakannesi38 [bilinmeyen] 19 haftamda kalp atisi gibi cok nadir hissediyordum 21 22 ye doğru tekmelerni hissetmeye basladm hissedersin insallah sende canm