Gunes74 15ysr11 Amin Amin İnşallah.🤗 15 haftalık ken gitmiştim Erkek demişti.😍 Bu hafta kontrolümüz var .Sağlıklı olsun hepsi inşallah.sizin belli oldu mu🤗
mavininhertonuu 28 Aralık görünüyor 40. Hafta ben uzayıp ocak olmasını istemiyorum Aralık olabilir nasip tabi de 😊 kızım olacak inşallah rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi🌸
Nillyky Benim de kasım sonu Aralık başı gibi doğacak sanırım. 23. Haftadayız artık:) ilk oğlum ekim sonu doğmuştu akrep Burcu, bu oğlum da yay olacak sanırım
Shylaa hulyaca çok şükür güzel bunalmadım bugüne kadar rahat geçirdim sadece halsizlik oluyor yani ☺️ Sizin ki nasıl gidiyor
hulyaca Shylaa Benim de şükür güzel geçiyor. Sadece sıcaklar biraz zorladı. Bir de 22 aylık kızım olunca ekstra zorluğu oluyor ama şükür diyelim 🥰🥰
tazeanneveminigi DerinDenizinannesi nasipse bizim de aralik ortasi sonu gibi😊 Anneler kıyafet almaya başladınız mi? Neler aldınız? Nasıl giydirmeyi düşünüyorsunuz 😊
Nazendehanim tazeanneveminigi benima Aralık sonu oluyor. İlk üç ay soğuk geçecek ancak evim sıcak oluyor çok kışlık almayı dusunmuyorum yelek bile giyemeyecek. Ben daha çok 3. Ay sonrasına odakliyim
AnagibiAnaa OksijenliSu Seni hatırlatirladim canım aynı gün hamile kalmışız 🐣❤️😂 Sağlıkla gelsin kuzucukklar
AnagibiAnaa DerinDenizinannesi İlk bebeğim de Kasım 2. De öyle görünüyor 😍 heyecan dorukta Allah’ım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
hulyaca Shylaa evet şu anlık iyiyiz ama karnımız büyüdükçe asıl meseleler ortaya çıkacak 😂 bol bol yürüyüş yapıyorum ben de her gün.
Shylaa hulyaca ben de arada bir gidiyorum daha tam anlamıyla başlamadım annemlerdeyim inşallah eve geçince başlayacağım ☺️
taninmayananne DerinDenizinannesi 23+6 muhtemel dogum 24 kasim ogretmenler gunu 😄 ama dogum sezeryan oldugum icin 10 gun falan one ceker diye dusunuyorum. Bizim bebegimiz erkek olucakmis isim ariyoruz ama bulamiyoruz siz isme karar verdiniz mi? Hazirliklara basladiniz mi