Sdt3456 Kızlar 29 haftalık hamileyim aşırı derecede uyluk agrısı cekıyorum genital bölgemden vuruyor agrısı kalcama dogru bu durumu yasayan varmı aranızda
Pcoslubiranne Sdt3456 1 ayi gecti ayni durumdayim.Doktor normal dedi ama.Aciyor hatta benimki.Yarin da kontrolum var.30 haftalik oluyorum.
Mavininbiri Sdt3456 38+3 haftalık im inanılmaz kötü bıçak saplaniyor sanki, düşecek gibi oluyorum böyle olduğunda düşüp bir yerimi kırmadan doğurmak şu an tek isteğim
Ilkannelikbu Sdt3456 içbacak vajina kalça kemiği hepsi var bende 32 haftalığım. Hatta çıtlıyor bile bazen duyuyorum. Geceleri sağdan sola dönmek resmen eziyet bu yuzden☹️ Doktor normal çatı kemiği kendini hazırlıuor dedi
Pcoslubiranne Sdt3456 gecmiyor maalesef ilk oglumda da vardi bunda da var.Dogum olur olmaz gecmisti benimki.Mecbur dayanacagiz.
AmineAli Sdt3456 38 haftalığım aynı sorunlar bendede vardı otururken , yürürken , yatakta sağa sola dönerken bacak aram genital bölgem çok acıyordu instagramda bu hocanın bir kaç egzersizini yaptım üç gün gün boyunca şuan çok çok iyiyim https://instagram.com/simgedduman?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kokturk Sdt3456 Kemik ağrısı mı et ağrısı mı benim iki haftadır etim ağrıyor yürüyemeyecek kadar gerçekten sanki bacak içlerime beton asmışlar ya