Miss Kızlar ben 20 +2 oldum ama bugün saki attığı tekmeleri vajinada hissetim bi kaç kez bu beni korkuttu başına gelen varmı lütfen bana yazın 🙏
Gamze58 Miss duygularıma tercüman oldunuz aynıyız bende dünden beri vajinamda ağrımı diyim yoksa batma mı diyim bilemedim bişi hissediyorum sürekli değil olup geçiyo bende aynı şeylerden korktum 😞 doğurana kadar böyle böyle kafayı yemezsem iyidir sayenizde biraz rahatladım tşkr ederim
Bskrt Miss benmde 20. Haftada aşağılarda oluyordur hareket. Şuan 21im ama bebeğin gelişimi 22, 3 gündür hareketler dışardan görebiliyorm Göbek deliğimin etrafı vurdukça çıkıp iniyor karnım ☺️☺️
Seyma18 Miss bnmde 20lerden beri orda hissediyorum 31+5 olduk 3hafta önce daha donmemisti bı sorun olmuyor sık idrara çıkmak dışında 😁
Miss Esenglemir ya kontrol daha bi hatay sonra canım detaylıya gircemde acaba dedim enfeksiyon var ondan mi oldu baya telaş yapmistim anneme sordum bilmiyo işte o da hakli kendince kaç sene olmuş dogurali
Esenglemir Miss 23. Haftaya girdik aşşağıya vuruyor cnm . Bazen göbek deliğinin etrafında hissediyorum . Normal yani
Mesutsuk Benım de o haftalar öyleydi doktoruma sorduğumda normal demişti 26 haftalığım bazen kaşıklarımda hissediyorum endişelenmeyin korkulacak bir şey yok
Miss Sanırım biraz erken başladı 🤷 ya insanın aklına türlü turlu şeyler geliyo erken doğum mu nooluyo diye valla panikten ateş bastı herkeste değişiyor ama galiba bebisler her yerde oynamak istiyolar demekki
Sehererkull Benimdr o haftalarda o sekilde skntm oldu sanki cikcakmis gibi ama minnosumun ayaklari tam oradaymis megersem karnima tekme aticagina vajinama dogru atiomus bence korkulcak bisi yok normal ☺️
Miss Gamze58 valla azcik bisey hissetsem yazicam dedim kendi kendime yani o vurunca tuvaletim geliyo gitmeye korkuyodum demekki çoğu kişide oluyormuş keske herkes sadece kendindeki değişimlerle ilgili şeyler yazsaydı bizde bukadar panik atak olmazdık faydası olduysa ne mutlu😊
ZeynepEdaa 25 haftaligim hala öyle hissediyorum bu çocuk bu kadar alttaysa bu karin niye bu kadar büyüdü diyorum doktoruma gülüyor normalmis yani endiselenmeyin😄
Slnbhs Benimde öyle durumum vajina da atıyor gibi oluyor ama inşallah sıkıntı değildir insan çok korkuyor
Gamze58 Miss zaten başlarda sorunluydu hamileliğim şimdi çok şükür tehlikemiz kalmadı ama ben hala kendimi rahatlatamıyorum ufacık sancım olsa biraz kramp girse kafamda neler neler kuruyorum ama elimde olmadan 😞