12Kbra12_ Bu haftalarda sancı çeken oldumu acaba arada girip çıkan bir ağrı adet sancısı gibi 15 20 dkdır var lekelenme felanda yok çok şükür ama korkkuttu bu ağrı sanki alt tarafıma baskı yapıyomus gibi
Kaahvelii 12Kbra12_ 23 haftalığım hiç regl ağrısı gibi ağrım olmadı olsaydı doktora giderdim çünkü o ağrı normal değil diye düşünüyorum
12Kbra12_ tazebiranne_hg04 yazdim az önce canım ılık suyla bi dus aldım kesti takip ediyorum hareketini felan hissetmezsem gideceğim acile
12Kbra12_ Kaahvelii suan gidebilecegim bir doktor yok kendi doktorum yani olduğum bolgedede kadın doğum uzmanı yok acilde naparlar onu bilmiyorum kendi doktorum 1.5 saat uzaklıkta takip ediyorum bebeğimin hareketini felan tekrar olursa gideceğim acile
teachering06 25+5teyim, aynısını yaşadım belime bacaklarıma vuruyordu hatta, magnezyum kalsiyum takviyesi verdi doktor 3. Günde kesildi çok şükür çok zordu
12Kbra12_ teachering06 yarın kendi doktoruma randevum var canım devamı gelmez insallah ağrıların gelirse acile gidecegim yarın doktorumada ayrıyeten danışırım