Elif927 Bazı testler yapılıyor bazı testler yapılmıyor . Ben gittiğim de hepsinin her ay yapılmasını istiyorum . Bilenler yazabilir mi ?
bebetonunannesi16 Elif927 bende burda duriyim valla tam internete aynı şeyi yazıcaktım bu başlığa denk geldim şoktayım şuan 😂😂
Canancndn Elif927 sağlık ocağındaki doktora söylerseniz yapar. Bi arkadaş testlerin adını demiş ilave olarak aklıma gelen hepatit üre protein. ama mesela toxoplazma bi defaya mahsus yapılıyo sebzeleri iyi yıka hayvan sevme diyo doktor eğer çıkmazsa. Tekrar tekrar bakılan bişey değil
Rabia_zanile Ben ilk doktora gittiğimde bana hastanede yaptırma gereksiz para ödeme git aile hekimine bütün testleri ypatır sonucu bana getir demişti sadece d vitaminin bakılmıyordu onu hastanede yaptırdım
Cnsozdmr Vitaminler hariç neredeyse tüm testleri yapıyorlar. B12, D, serbest T3, Rubella, Toksoplazma yapılmıyor. Başka yapılmayan varsa şimdiye kadar karşıma çıkmadı.
Elif927 Cnsozdmr Bende diyorum neden b12 imle d vit sonucum tüm tahlillerde yok kadın doğumda istememiş kendim söyleyeyim madem 👍👏 çok teşekkürler .
Elif927 Canancndn Totolazma testi ne işe yarıyor her ay yapılan bir şey mi bana dedi ama onu yaptırmadım henüz . Hepatit hiç yapmadılar bana sağlık ocağında gerekli mi acaba bebek açısından .yani bilgilendir ne yapmıyorlar ne isticeklerini de sormuyorum bilirler diye mutlaka bi zamanı falan vardır diyorum ama burdan okuduğumda sonuçlar farklı tabi://
Canancndn Elif927 toxoplazma hayvanlardan çiğ et sebzelerden geçen bi bakteri zaten gebeliğimizin tüm dönemlerinde dikkat etmeliyiz. İnternete bile yazsanız riskli olduğu yazar Yaptırmamanız büyük bi risk hayvanlarla haşır neşir olmasanız bile düşüğe sebep olan bi bakteri. Sadece saplık ocağında mı takip yaptırmayı düşünüyosunuz. Devlet hastanesine gitseniz bunları yaparlar zaten atlamak çok yanlış
Elif927 Canancndn Yol atlama niyetinde değilim yaptıracam inşallah. Özel hastane ve sağlık ocağında ikisinde de test yaptırıyorum ama sanki eksik oluyor hepsini istiyorum zaten