Oelrlrkmemdmd Mesil05 benimde Boğaz’ım agrıyorrr burnum tıkalı eşim oldu 1 hafta önce ama bende test verdim çıkmadı sonra bende de bu rahatsızlıklar çıktı ama test versem mi bilmiyorum
Cudi95 Mesil05 Canım ilk gün uyandım bi tuhaflık vardı üstümde baygınlık geçiriyo gibiydim şeker tansıyon normal nabzım heep 126 lardaydı sonra akşama doru üşütmüş gibi hissettim daha çok baldırlarımda kemik ağrısı gibi oluşştu zaten çatı ağrım var ama bu farklıydı ozaman anladım gece hastaneeye gittik normal polikinikten serum yazdılar parol ateşim vardı oda nabzımı yükseltiyomuş 140 çıkmıştı ordayken nabzım parolden sonra mükemmel hissetmeye başladım ağrılarım ggitti ama nabız yüzünden gene ekg çekildi çarpımtım var diye kocs bi serum su verdiler ve gözlemde kaldım 2 saat sonra nabzım düşünce eve geldim o günden beride hiçbiryerim ağrımadı kötğ de olmadım harika geçirdim ve bitti çok şükür sanıyorum o gece hasteneye gitmem iyi oldu eğer korona desem bunları yapmazlardı önce normal muayene oldum ve test verdim test zaten ertesi gün öğlen çıktğı için bende tedavi olmuş oldum çok uzun oldu ama korktuğum gibi olmadı hastaneye gidebiliyorsanız tavsiye ederim ve bol su ve bol meyve vitaminleride ihmal etmemek lazım extra doktorum kan sulandırıcı hap verdi onuda içiyorum bukadar
Anneadayi89 Mesil05 ilk gün sadece burun akintisi 2. gün ates ve vücudumub heryeri sanki güneste yanmis gibi agriyordu 3. gün göz Bebeklerim basim catliyor gibiydi 4. güne birseyim kalmadi
Karairem001 Mesil05 bende bugün olduğumu öğrendim sadece tat koku ilk iki gün ağrılardan oluyordum şimdi tat be kokuya dondu
Cudi95 Mesil05 evet ilkinde daha ateşli ve ağrılıydı o zaman baş dönmesi ve ağrısıda çoktu hatta hamile olduğumu o zaman öğrenmiştim şuanda da 29. Haftadayım bi kaç kere boğaz kaşıntısı gibi oldu yani öksürdüm desem 1-2 kere yalandan öyle ama şişmeden önce hani böyle kılçıklı olurya öyleydi hatta pastil izin verdi doktorum hep onu emdim falan oda çok iyi geldi birde pekmez kaşıkladım gece yatarken sbah kalktığımda falan hatta eşime çok iyi geldi afedersin balgamdır öksürük ona iyi geldi öyle canım
uckedibirbebek Mesil05 17 gün boyunca hastaydım. İlk rahatsızlığım gün boyu gayet iyiyken eşimle kahve içerken bir anda ‘ay bana bişiyler oluyo’ diye başladı. Kemiklerim ağrımaya, soğuk terler dökmeye başladım. Son haftalarımda olduğu için doğuruyorum sandım. Sonraki 3 gün hiç kalkamadan ateş ve ağrıyla yattım. Sonraki gün iyiyken akşam tekrar kötü oldum. 2 gün öyle yattım kalkamadan. 17 gün boyunca 3 gün kötü 2 gün iyi, 1 gün iyi 3 gün kötü vs şeklinde gitti. Kan sulandırıcı kullanıyordum devam ettim. Çok çok su içip meyve tükettim. İlaç hiç almadım. En dayanamadığım yerde parol içtim.
Sakineee Şuan gebeyim ve Kovid-19un 4. Günündeyim. Baş ağrısı, tat-koku kaybı, burun tıkanıklığı, öksürük, hapşırık ve halsizlik var. 😢
Dorati 8+4 haftalık hamileyim dün öğrendim covit oldugumu sabaha kadar süren vücut ağrısı yüzünden acile gittşm serum verdiler o beni cok iyi etti akşamına pozitif oldugunu öğrendim suan sadece agır nezle geciriyo gibiyim hapşırık burun akıntısı hafif bogaz agrısı var doktorum kan sulandırıcı iğne d ve c vitamini takviyesi verdi
Mesil05 Anneadayi89 bel ağrınız kaç sürdü benim cumartesi aşırı bel ve sırt ağrısı oldu sonraki iki gün hafifledi ama hala var
Anneadayi89 Mesil05 iste 4 gün asiriydi ama zaten son haftalarimdayim öyle de böylede bel agrim var benim coronayken daha fazlayi
gkbyza Hastaneye yattığım gün çok kusmuştum terliyordum üşüyordum ateşim 37 falandı çok yüksek değildi. Ertesi gün daha iyiydim. 3.gün tat koku gitti karantinam bitince geri geldi. 10 gün geçti üstünden bazen böyle gıcık gibi öksürük geliyor o kadar. Ha bi de şekerimi yükseltmişti enfeksiyon, yavaş yavaş düşüyor o da
Bet-53 Mesil05 ilk gün çok zordu o da ateş kontrol altında tutmaya çalıştık ertesi gün daha iyi oldum yarın karantina son gün kan sulandırıcı iğne kullandım bu arada doktorumu arayıp eşim haber vermişti oda kan sulandırıcı yazmıştı