Merhabalar, 22 Temmuz yumurtlama günümdü.Eşimle 22 sinden itibaren dün öğlene kadar birliktelik yaşadık korunmasız.Sorum şu,senelik smear kontrolünde yüksek riskli hpv çıktı.Kolposkopi,biyopsi derken sonucum Cin2 Hsil.Leep operasyonu uygulanması gerekiyor yarın evraklar için,çarşamba günü operasyon için hastanede olmam gerekiyor randevu bu şekilde.Ama biz eşimle ilk çocuğumuzu dünyaya getirdikten sonra bu işlemi yapmak istiyoruz.Sağlığım Tabiki önemli,eşim benden daha pimpirik diyebilirim bu konuda fazlasıyla.Eğer tutarsa bu günleri değerlendirdik ,olmazsa yakın zamanda tekrar randevu alacağım işlem için.Şu süreçte çocuk olmasının bir sakıncası olmadığını söyledi Dr.Ama operasyondan sonra düşük ve ya erken doğum riski çok yüksek.Çocuğu da 3 aydır deniyoruz .Bat 5 Ağustos .Adetimi bekleyip duruma göre yeniden randevu oluşturmak istiyorum.Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Kafaya kesinlikle takmıyorum akışına bıraktım.Aciliyeti olmayan bir operasyon olduğu için eşimle ikimizin fikri bu.Operasyondan sonra yap diyenler olursa da dediğim gibi her zaman bir risk var ama o işlemden sonra daha yüksek ve daha önce gebelik yaşamadım .1,5 senelik evliyim.2 aydır folikasit ,propolis ve ham bal kullanıyorum,öncesi testlerimde yapıldı.
https://www.hizliresim.com/jfi43bm