Asyabuse Eleonora bu konuda o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasına söyledik sadece çok severiz anne baba gibi olmuş eşime kendisi hep. Koca köye duyurmuş hani var ya köy girişine pankart assak daha az insan okur daha azının haberi olurdu. Ben kendi teyzeme bile söylememişken eşimin tüm köy halkı biliyor. Ve sadece kan tahlili yapmışken hanile olduğumu söyledim kese falan görmemişken yayıldı
Eleonora Asyabuse gerçekten benimde cok sinir oldugum durum. hic olmazsa kalp atislarin bekleseymis iyiymis. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 🙏🏻☺️
Aysh89 Bn ilk kaybım olmuştu onu hemn söylemiştim şuan son günlerim 2.ci sağlıklı gebeliğim göz nazar olur die 3 ay anne baba hariç kimseye söylemedik
Eleonora Aysh89 iyi yaptin canim benimde ilkinde hemen soyledim megerse kimyasalmis. Simdi 3 ayim daha cogu bilmiyor icime sinmiyor soylemek
Tazeanne5534 Beş hastalıkken ailelere söyledik. Kimseye demeyin dememize rağmen. Mobilyamızı aldığımız mobilyacı bile duymuştu. Sonuç olarak sekiz haftalık düşük yaptım. Bir daha hamile kalırsam dört beş aylık olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
Eleonora Tazeanne5534 gecmis olsun canim Allah bir daha yasatmasin düsük InshAllah 🙏🏻 Rabbim tez zamanda kucagini doldursun❤️Amin
[silindi] Eleonora ben oncesinde iki kere söylemistim ikisini de kaybettim. O yuzden simdi bekliyorum. 5 aylikken falan soyliyicem işimi iyice saglama aliyorum 😂
Eleonora [silindi] Allah korusun InshAllah bir daha dusuk yasamazsin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin InshAllah 🙏🏻❤️
Sedaa9191 Eleonora sürekli annemin ağzını aradılar zaten ama sağolsun hiçbişey çaktırmadı kimseye 😃 bide basımızdan sa olumsuz olaylar daha önce geçtiği için saklamayı gerçekten çok istedik
Eleonora Sedaa9191 iyi yapmissiniz canim🥰 bizimde oyle oldu ilki insan sonra diken uzerinde oluyor birine soylerse sanki Allah korusun bir sey olucak gibi
Stella_0 Eleonora Ben 20.haftamdayım hala söylemiş değiliz pek bilen yok yani 😊 karnım bariz belli ama görüştükçe ufak ufak söyledik. Hala bilmeyen çok fazla kişi var ama 😂
Asafmavi Eleonora evet canım tek çocuğum ben. benim de ilk gebeliğim babam sağolsun cümle aleme duyurmuştu🤣
Eleonora Eldgrn Rabbim saglikla kucagina almagi nasip etsin canim InshAllah 🙏🏻❤️ Aynen için nasil rahat ediyorsa öyle yap senin çocugun ve karar senin
Eleonora cansualisa inanmamakla çok iyi yapiyorsun canim ama ben beynime yerlestirdim artik hemde annem falanda oyle soyledi diye sanki soylersem Allah korusun bor sey olucak diye icim icimi yiyor🤦🏻♀️
Eleonora _prenses_annesi bende cok inanirim nazara ama bide dusunuyorum ki koruyan Allah korur zaten☺️
Eleonora betul12f bende soylersem Allah korusun bir sey olmasindan korkuyorum aslinda benim instagramda yakinlar var vallahi ordan rahatt. Rahat ilan ediyorlar😂 onlarin yerine ben endise ediyorum
betul12f Eleonora bende de aynısı vardı ya normalde de paylaşım story paylaşmayı seven biriydim ama bebek konusunda yok paylaşamıyprdum😂😂korkuyordum nazar falan değer de bişey olur diye 🥰
Eleonora Bebismucize saglikla kucagina alirsin InshAllah 🥰🙏🏻 Bencede eger soylemek istersen 3 ayini bekle derim❤️
Eleonora Nazendehanim en sevdigim cevap 🥰 hep kendime soranlara boyle soyle dedim ama yapamadim😂🤦🏻♀️
Nazendehanim Eleonora ben de sen gibi olmaktan korktum böyle düşünürken ama akrabanın tek derdi dedikodu olduğu aklıma gelince kolay oldu 😅