irembill Eleonora bana kalsa akrabalarima 7 8 de falan söylerdim hatta hic bilmeseler de olurdu 😂 annem ogrenince sevinçten dalga dalga yaydı 🤦🏻♀️
Mysaa Eleonora benim midem bulanmadı pek birde karnım felan şişmedi kıs ayıda olduğu için kimseye gidip gelmedim kayınvalidemedr sıkı sıkı tembihledim öyle kimse duymadı 😀😀
Asafmavi Eleonora evet canım tek çocuğum ben. benim de ilk gebeliğim babam sağolsun cümle aleme duyurmuştu🤣
Eleonora minik_koala_ve_annesi iyi yapmissiniz. Ben kalp atislarini bile duydum ama bebegi buyuk gormedwn bile içime sinmedi soylemek. Sadece soranlara soyledim oda yalan soylemek istemedigimden
minik_koala_ve_annesi Eleonora dogrudur canim size kalmis bende kimseye demedim ayni dediginiz gibi sorana soyledim genel anlamdada anons edecek halimiz yok😍🤭
Sedaa9191 Eleonora sürekli annemin ağzını aradılar zaten ama sağolsun hiçbişey çaktırmadı kimseye 😃 bide basımızdan sa olumsuz olaylar daha önce geçtiği için saklamayı gerçekten çok istedik
Minnacksevdack Eleonora en mantıklısı. Ben Kaynanama söyler söylemez yayın yaptı herkese. Halbuki söylememesi gerektiğini söylemiştim. O yüzden bu soruyu gördükçe sinirleniyorum 🙊
limoncicegimFO Eleonora aileme ve eşimin ailesine 9 buçuk haftalıkken kalp atışını dinleyip söyledik. Akrabalara ise 14+4 teyiz şimdi söyledik. İlk 3 ay bebeğin çok riskli dönemi anne karnında o yüzden ben kimseye söylemek istemedim
Eleonora balporsuguu iyi yapiyorsunuz bence kimin içi nasil rahat ediyorsa o zaman soylemeli. Ben ilk 3 ay soylersem bir sey olur diye rahatsizdim.
Semaan Eleonora vallahi kimseye bsey demedi sosyal medyaydada oaylaşmadım haftasonu doğumum var çoğu kişiye süpriz olucak kesin🤣🤣 arayıp ne dcemm ceeeee ben hamileyimmmm