Dorukkusumm Gebeliğin 5+4 haftasındayım tsh bu kadar yüksek çıkması normal mi acaba bilgisi olan var mıı..?
Merveclnk Dorukkusumm 2.5 mu anlamadım ben böyle bir oran olmaması lazım çünkü eğer öyleyse çok yüksek değil ama 2 bucugun altında olması daha makbul.
Merveclnk Dorukkusumm zaten benim bildiğim öyle bir oran olsa hem hamile kalamazsiniz hem de düşük olur yani Allah gecinden versin oran farklı yazılmıştır.
Canankk Dorukkusumm oyle bı degerde doktorun bır sey soylememe ıhtımali yok sızın ıcın de tehlıkelı bır durum olurdu zaten sıkayetlerınız de olurdu, birim olarak yazmıslardır.
Dorukkusumm Merveclnk hayır 2.5 değil iki bin beşyüz otuz dokuz. Bende cok şaşırdım böyle Bi oran normal değil gibi geldi.
calciumoxalat Birimi yanlis yazmislardir canım öyle dusunuyorum, 2.5 olma ihtimali cok yuksek. Dedigin gibi değer olsa çok farkli sikayetlerin olur.
Dorukkusumm calciumoxalat bende şaşırdım, doktorum da bu konuda bişey demedi normal mi acaba dedim ama
esmaozdemir76 Dorukkusumm eğer doktorunuz bişey demediyse 2.539 dur yoksa öyle ni degerde doktor mutlaka mudahele ederdi