icegul İlk doğum normaldi bu büyük ihtimal sezaryen olacak. Öncesinde ve sonrasında nelere dikkat etmem lazım. Nasıl kolay atlatırım Hemen süt olması için napmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum 🌸🌸🌸
bayanelaa icegul ilk doğumum ikiz Sezeryan oldum ve gerçekten kolay toparlanan veya cok zor toparlanan kişiler illaki olur, bu kişinin bünyesine de bağlı. Cok çabuk hasta olan biriyim ve cok zor toparlandım ilk zamanlar hele ki ama bu sadece ilk bi kaç gün olarak kolay degil bi ameliyat sonuçta. Tabi burada bakan kişiler önemli 🙂(sabır gerektiren işmiş bu doğum)😂 öncelikle hic soguk su içme. Soguk yiyecekler yeme. Ayaklarına çorabını eksik etme ki gaz olma🤗 Süt içinde benim sütüm ne kullandıysam normal şekildeydi ne cok ne az yanı 🤷♀️ Oda kişinin bünyesinden sanırım 🤭 Ama çoğunluk olarak bulgur pilavı diye duydum. Suan aklıma gelen bunlar kuzum sormak istediğin başka bisey olursa sorabilirsin 🥰
icegul bayanelaa çok teşekkür ederim tavsiye için. Bıl sıvı ve yeşillik diyorlar birde süt arttırmak için. Ama çabuk gelmesi için napılır hiç bilmiyorum. Birde ilk kızım 18 aylık daha. İlgi bekleyecek, kucak istiycek. Onla ilgili napabilirim. Nelere ne kadar süre dikkat etmem lazım
bayanelaa icegul sütun hemen gelmesi için ılık duş cok önemli ve bol bol yürüyüş. Çocuk konusuna gelirsekte ona da küçük görevler vermeyi unutmayın ki dışlanmış hissi yaratılmasın 😇