Zehragniken Alir Gözyaşım pıt🥲 sanki daha dün gibi. O kadar heyecanlıydı ki gözlerim dolu dolu dinledim o sesi💜 minicik kalbi içimde atıyordu, büyülü muhteşem Bir andı. Şimdi doğum için gün sayıyoruz💫
Talihimyokbahtimkara Alir Biz eşimle göz gelip ağladık ilk duyduğumuzda dünyada duyduğum en güzel sesti tarifi yok gerçekten🥰 doktorumuzda hemşirelerimizde tebessüm etmişti tabi onlar için çok normal😅
Nazlican46 Alir ben yalnız gittim doktora eşim askerde olduğu için aglamistim baya baya çok ağladım hatta ya videoyu çekmiştik eşime attim oda baya duygulanmisti doktor bişey demedi öyle dinletti işte ne diyebilir ki 😂
_almirasmom Alir Cumartesi duyduk esımın dogum günüydü doktorum ılk sen mı gormek ıstersın esınıde alalım mı dedı oda gelsın onun dogum gunu dedım 🙏 cok guzel gümbür gümbür atıyordu cok duygulanmıstım 🙏
Alir Talihimyokbahtimkara Evet doktorlar için oldukça sıradan bi durum ama bizler içinse fazlasıyla özel ❤️Benimde ilk gebelik ve yarın kalbini duyacağım bebişimin . Sabırsızlanıyorum…
Talihimyokbahtimkara Alir Öyle miii süper🌸 eşin videoya çeksin insan doyamıyor çünkü açıp açıp izlersiniz ☺️