Merhaba kızlar
Dün gece 12’de sancım ve kasılmalarım başladı sabaha kadar hiç uyuyamadım. 6’da eşimi uyandırdım artık ve hastaneye gittik. Sancılarım düzenli ve 70-80 civarı çıktı. Ebe hissetmen normal ama hiç açıklığın yok dedi. Eve gidin,9 gibi yeniden gelin bakalım dedi. Eve geldik sıcak duş,yürüyüş yaptım ,kahvaltı ettim derken yeniden gittik hastaneye. Sancılarım bu sefer içime kaçtı resmen,çocuk bile kıpırdamadı korkudan 🫢Yan odada biri sancı çekiyordu, karşıda doğumhanede de biri çocuğu çıkarmaya çalışıyordu. Bütün sancı çığlıklarını, ıkınmaları ve çocuğun çıkış anını duydum maalesef 🥲🥲 dedim ki ben bu sancıyı bile hissediyorsam nasıl bişey yaşayacağım? Ayrıca sancı odasındaki kişinin nst sonucunu görünce kendim çekiyorum dediğim şeyden utandım arkadaşlar nasıl olacak bu böyle 🫢

Benim zerre kadar normal doğuma cesaretim yoktu devlet takipliydim doğumhaneye gidince oradakileri görümce aklım çıkmıştı. Ama doktorlar sezeryan tavsiye etti direkt kabul ettim iyikide olmuşum

Sevval4 cesaretim var aslında en başından beri doğal doğum olsun istiyorum. Sürecin başından beri pilates yaptım,hareketli bir hamilelik geçirdim vs. Sadece bu küçük sancıları ciddiye aldığımı görünce şaşırdım çok. Yarınki muayenemde sıkıntı çıkmazsa doğal doğum beklemeye devam edicem 🥹

Mervedez159 hayır özel hastane. Acil gidince nst için doğumhaneye gitmek zorunda kalıyorsun. Odalar ayrı ama sonuç olarak aynı koridor üzerinde,ister istemez duyuyorsun 🥺

Sevval4 hangi hastanenin doktoru onlar bana normal yaptırcaz diye agzıma sı*tılarda

Benim yatışım yapıldı. Sancımı cekiyorum. Duzenli aralıkla gidib geliyor. Regl agrısının 2 tık üstü. Doğum sabah 6 da olacak ebe söyledi. Sabaha kadar sancıya nasıl dayanacagım

Aliyeva25 yatarak biraz zor olur karşılamak. Olabildiğince hareket edin. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻