Zehber burcuozturk 37+4 olduk bizde acayip derecede bel ağrısı var bazen belimden kasiklarima vuruyor agri oglusim iyi kanala da girmis bekliyoruz acauop dercede heyecanla geçiyor son günler 17 gün kaldı ayy hala inanamıyorum ama yaa😂😂😂😘
Nurayy28 burcuozturk 34 haftayiz gece nöbeti başladı uyku uyuyamiyorum saga ve sola dönmek sırt bel ağrısı yapiyor gunduzleri artik uykum geldikce uyuyorum yol yürüyemiyorum rahim kasilmam oluyor vakit buldukca yatiyorum hadi hayırlısı 😁
Yagmurakks 20 haftalık olduk zaman çabuk geçer mi diye kara kara düşünür durumdayim hicbirsey yapmayasim var.😑😑
Sedahoca 21 haftalığız kızımla. 6 kilo aldım diye delirmekteyim 😕 Sağlıklı beslenmeye ve durmaksızın araştırmalara çabalıyorum. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırlanmaya çalışıyorum .🤨🤯 Zaman geçsin artık
Efuchama Sedahoca 6 kilo normal diyor doktor aslında ilk 3 ay 5 kilo son 3 ay 10 kilo dedi doktorum total 15 kiloyu geçmemelisin dedi bence geçmeyiz ya ben de 6 kilo aldım
Yeniievli Sedahoca bende 21 olduM kızımla 7 Kilo almışım.doktor dikkat et son aylar daha çok alacaksın dedi.:)) neyseki zayıf hamile kaldım da şanslıyım.
Ebrumarbling 14+5 haftaligix sol kalcamda bazen kramp girer gibi agri oluyor yuruyemiyorum boyle olan var mi
Sedahoca Ebrumarbling arada ağrıların sebebi sendeki kalsiyumu bebek emiyor kemiklerden 🤔 magnezyum almak gerekebilir bence doktoruna sormalısın
Sedahoca [bilinmeyen] karnım inanılmaz derecede şiş .Yürüyüşlere başladım Rahimde baskı ve belimde ağrı var sanırım bu hızlı kilo alışı ve yürüyüş yapmamaktan
Zehber Nefesim74 olmazmi bacak aramdan ayaklarima belimden kasıklara karnıma ama düzensiz ağrılar acayip derecede uykulu hissediyorum kendimi birde ağrım çok ama ya allah yardımcımız olsun