Öncelikle herkese merhaba güzel anneler.. 9 aylık serüvenimiz 24.07.2022 18:30da sona erdi.. Spinal sezeryan için kulaktan duyma ve arkadaşlarımın yaşadığı tecrübeleri duydukça çok tedirgin olmuştum.. Vücut yapım nırmal doğuma elverişli olmadığı ıcın önceden geçirdiğim düşük riskinden dolayı çati muaynemde öğrenmiştim bunu doktorumla sezeryan diye belirlemiştik doğumumu… Sonrasında miniğim 33+1 de gelmek istedi çok erken olduğu için doğumu durdurmuştuk.. 2 ağustos için ameliyatım için tarih vermişti doktorum fakat dün gelişen ani kramplar ver sancılardan ötürü acil sezeryana alındım.. Doktorumla irtibata geçtim acile gitmemi söyledi.. Hemen acile gittim ultrason çekti acil doktorumuz nst istedi..Suyum azalmış ama beni telaşe kaptırmamak için nstye gönderdi.. Takibimi yapan doktorumlada irtibata geçmişler acil ameliyat dendii…önce korkuyor ınsan bende korktum genel anestezi için ameliyathane ekibine resmen yalvardım.. Kabul etmediler astımım olduğu ıcın.. İnanın hiçbirşey hissetmiyorsunuz evet agrı oluyor sonuçta operasyon geçiriliyor..evet minnoşumu prensesimi kucağıma aldım darısı tüm isteyenlere olsun 😍😍Bu arada kızımla doğum tarihim ve hatta saatine kadar aynı 😍suan kucağımda doğum yapacak anneleri yarabbim bir nefedde kurtarsin hayırlı günler 😍😍😍💕💕 Herkesin acı eşiği farklı herkesin acıya dayanma oranı farklı kımse ile kıyasmalayın kendinizii 😍😍💕💕❤❤