Arzu90 Merhabalar yarin gebelikte 5+5 haftalik olacak. Kan değerim en son yaptırdığım 14532,1 bu değere göre ultrosanla kese görünür mü sizce? Yarin randevum var.
Canancndn Arzu90 ilk ölçtürdüğünüz değerde yüksekse erken döllenme oluyo o yüzden de yüksek olabilir. Kişiden kişiyeye de değişir bu değer boşuna aldanmayın. Görünmeyedebilir görünebilirde
bebeklendik Arzu90 4 haftalık kese gördük 6+4 haftalık kalp atışı dinledim. Biraz ultrason cihazının kalitesiylede alakalı sadece değerlerle değil
Arzu90 Dilaraglr Sizin daha fazlaymış değeriniz.O zaman kismet diyeyim:) vajinal ultrason için de pek sicak bakmayan gebeler var:/
Adacan Dilaraglr nasıl görülmedi 1500le vijanal 3000le karınla görülür benim 2945de karından göründü kuzum başka doktora gittin mi değerin çok yüksek gorunmeme ihtimali yok
Dilaraglr Arzu90 Benim diğer gebeliklerimdede karından hiç gorulmedi . Vajinal ultrasonda görülüyor , onuda yaptırmak istemedim
Arzu90 melekarya Aklımdan geçmedi değil ama bilemiyorum:) kimi gebenin değeri çok yüksek olup tek olanda varmış
Dilaraglr Adacan benim diğer gebeliklerimdede aynısı oldu . 54 kg olmama rağmen karnımdan asla görünmüyor . Hep vajinal ultrasonda görebildi doktorlar
Arzu90 Canancndn Erken döllenme degildir ovulasyon testi ile hamile kaldim o yüzden planli gittik nasip bakalim:)