Annekubra Yarin 37. Haftaya giriyoruz ve çatı muayenemiz var bu konuda bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Kleopatra- Annekubra Alttan bakıyorlar ebenize çok dikkat edin lütfen canınızı yakmasın dikkatli olsun çünkü ebeyle alakalı olabiliyor bazen can acısı. Diğer türlü de kendinizi rahat bırakın birkaç dakikalık işlem zaten hemen biter
Tubinil Annekubra Doktor bakıyor bu aşamada, yapısı normal doğuma müsait mi diye doktor tarafında elle muayene ediliyor kendinizi kasmazsanız acı veren bir işlem değil hemen bi dk bile sürmeden bitiyor
Pheebs Bugun girdim. Benim biraz canım yandı ama ben kendimi kastıgim için ona rağmen çok abartilacak bir acı değildi. 15 saniye falan sürdü zaten kendim kalktım giyindim çıktım hiç bir sorun yaşamadım.
Esmerimm- Pheebs hadi yaa bende Çarşamba günü gideceğim 37+6 oluyoruz ozaman bakar mı devlet mi özel mi hastane
Pheebs Esmerimm- Ben özelde muayene oldum. Normalde doktorum tam 37 de bakacakti ama izinde olduğu için 37+ 5 e kaldi 😊
Sema150919 Hiiiiç korkma 10 an falan sürüyor kendini rahat bırak doktor elini çektiğinde bitiyor zaten zeytinyağı sürüyor zaten